GSC Haber Osimhen'in İptal Edilen Golünde Ofsayt Çizgisi Çizildi

Aktif alanda kaleciyi engelliyor dedi.belki sl de verirlerdi golu ama ligde verilmemesine hic sasirmiyorum
Kalecinin arkasında hiç müdahalesi yok. Bu gün takımı da kötü görünce fırsat bu fırsat dendi mağlubiyet için çalışıp başardı hakemler. Ligde GS şampiyon olsun istenmiyor zaten bir ambargo durumu olsun istenmiyor. O yüzden sürekli kazanacak oyunu oynamamız lazım bizim. Fb gibi jokerlerimiz yok. Kötü oynarsan cezanı keserler. Aynı oyunu Fb oynasa maçı kazanmıştı. Sanchez'e yapılana penaltı almışlardı, gol iptal olmazdı kaleciyi engellemiyor diye, yedikleri golde faulden iptaldi.

Kalecinin arkasında hiç müdahalesi yok. Bu gün takımı da kötü görünce fırsat bu fırsat dendi mağlubiyet için çalışıp başardı hakemler. Ligde GS şampiyon olsun istenmiyor zaten bir ambargo durumu olsun istenmiyor. O yüzden sürekli kazanacak oyunu oynamamız lazım bizim. Fb gibi jokerlerimiz yok. Kötü oynarsan cezanı keserler. Aynı oyunu Fb oynasa maçı kazanmıştı. Sanchez'e yapılana penaltı almışlardı, gol iptal olmazdı kaleciyi engellemiyor diye, yedikleri golde faulden iptaldi.
Buna suphe yok zaten 4 senedir bunu yasiyoruz

1- Sara ofsayt
2- Sara nın rakibi bozduğu falan yok "yeteneksiz ve haysiyetsiz" hakemlerin uydurmasıdır
3- Sara ne işin var orada?
4- Topa Osimhen vuracağı belliyken en azından topun sana çarpmaması için neden kenara çekilmiyorsun Sara?

Doğru yanlış oralı değilim.
Ama emin olduğum tek şey bizim yerimize şikeciler olsaydı ali maçalan denen operasyon çocuğu Kocaelinin golünü faulden iptal ettirip ikinci golde hiç karışmayacaktı.
Ama işte senin beceriksiz yönetimin sezon başından beri şikecilerin böyle operasyon çocukları sayesinde hak etmedikleri puanları alırken suspus kalırsa Şampiyonluk hep zora girer.
Biraz sonra şikeciler zorlanmaya başlarsalar yine kırmızı ve penaltı jokerler devreye girecek zaten.

Çizgiyi bide çapraz çekmişler rakibin ayağını da saydam yapmışlar belli olmasın diye resmen komedi

Bu çizgi doğru, gol ofsayt. Kendimize güldürmeyelim. Kaleciden değil son oyuncudan bakılır. Kaleciyi de engelliyor diye düşünüyorum.

Pozisyondan kaçmaya çalışan oralara sokulmaz kalenin arkasına doğru kaçar bile isteye oralara girmeye çalışıyor.

Top Barış'dan Osimhen'e doğru giderken yeterli süresi vardı ama o yine içeri girmeyi tercih etti.
Dostum pozisyon anlık geliyor nasıl kaçsın 2 saniyede oluyor pozisyon.

1-
Ekran Resmi 2025-11-09 19.35.21.webp

2-
Ekran Resmi 2025-11-09 19.36.18.webp

2. pozisyonda hala ofsaytta değil.
3-
Ekran Resmi 2025-11-09 19.40.00.webp

Sara dönüyor
4- Sara duruyor
Ekran Resmi 2025-11-09 19.40.07.webp

Topa, adama, kaleciye hiç bir şekilde müdahalesi yok adamın.

Pozisyonun içinde diye adama ofsayt verdiler.

Dostum pozisyon anlık geliyor nasıl kaçsın 2 saniyede oluyor pozisyon.

1-Ekli dosyayı görüntüle 307416
2-Ekli dosyayı görüntüle 307417

2. pozisyonda hala ofsaytta değil.
3-Ekli dosyayı görüntüle 307418
Sara dönüyor
4- Sara duruyorEkli dosyayı görüntüle 307419

Topa, adama, kaleciye hiç bir şekilde müdahalesi yok adamın.

Pozisyonun içinde diye adama ofsayt verdiler.
Tamam işte görselleri atmışsın Sara top Osimhen'e giderken halen zorlamaya devam ediyor sağdaki direğe doğru koşsaymış o seçenek olarak oralara girmeyi tercih etti.

Kaleci değilde diğer defans oyuncusu Sara ya temas ediyor. İster istemez rakibi etkilemiş oluyor.Aynısı bizim kalede olsa ofsayt derdim.
Maçı kötü oynadık.

1- Sara ofsayt
2- Sara nın rakibi bozduğu falan yok "yeteneksiz ve haysiyetsiz" hakemlerin uydurmasıdır
4- Topa Osimhen vuracağı belliyken en azından topun sana çarpmaması için neden kenara çekilmiyorsun Sara?

Topun Osimhen'e geldiğini fark ettikten sonra vakti yok ki, fark edince bir adım atıyor toptan kaçacak şekilde, rakip gelip onu itiyor omuzundan... Sara girmiyor rakiple mücadeleye... Rakip kendisi gelip kaçmaya çalışan Sara'yı itiyor...

Daha iki üc hafta önce yine kaleciyi engelledi diye bizim.gol ofsayt verilmedimi? Bu kural hep bize gecerli oluyor.

1- Sara ofsayt

O kadar futbol aklının olduğunu sanmıyorum.

Kafayı yicem yorumları görünce.
Arkadaş çizgisine sokayım.
Saranın kaleciye müdahelesi var mı.Adam hepsinin arkasında nasıl engelliyor.
Bu kadar kahpelik bu kadar şerefsizlik olur mu.

Geri
Üst Alt