Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.122
- 51.127
- 3.683
40lık dayıyı satıp 20lik Abdulkadir'i aldım..la köy takimlarina bakiyorum abdülkadir ömürleri almislar. para mi basiyonuz nörüyonuz yav
sonuncu olurum ben bu gidisle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40lık dayıyı satıp 20lik Abdulkadir'i aldım..la köy takimlarina bakiyorum abdülkadir ömürleri almislar. para mi basiyonuz nörüyonuz yav
sonuncu olurum ben bu gidisle

Her mevkimi böyle heriflerle dolduracağım bekleyin para basmam lazım@Berke Deniz
adamın scout bayernden genç yetenek bulur bizimki şeyinin kılı ağarmış kekoları getirir yav![]()
Büyük ruh hastasısın vesselam.kulubu sattik ama helal olsun geldi kral
Ekli dosyayı görüntüle 75895
seviyoruz ne yapalımBüyük ruh hastasısın vesselam.
tigre 3 güne mbappe-neymar tandemini oluşturur gibiBeyler kontrol ettim, biz Arjantin 2. Ligi'ni oynuyormuşuz. Hani daha kimse anlayamamıştı ya, yazayım dedim.
Bu arada benim takım gerçekte 16. yani son sıradaymış. @Aslan Karadağ bizi bitirdin be.

Bende de durum aynı maalesef. Bekliyorum, onlar satılmadan hiçbir şey yapamayacağım. 5.2M param var. 2 orta saha en az 2 tane daha stoper lazım. Forvet, orta saha ve kale tamam da, defans facia. Tek bir tane 60 üstü adam var. Niteliği geçtim, nicelik olarak bile yetersizler.ulan pazarda 2m eden adamlarım var onlar da satılmıyor iyi mi
oyun bile otomatik olarak almıyor
diagnesi elinde patlayan takıma döndüm![]()
Kadro değeri en yüksek olan Tigre. @Mehmet Eroğlu ahbap oyunu bilmiyorum diyerek bizi yedi gibi görünüyorligin en iyisi kim sarmiento'ya bi hazirlik maci gondersin ismim covidhanda, bakalim yenebiliyom mu
O sana dönene kadar başkasını alırsın sen renktaş.Ahmet ağaoğlu na gönderme yapmıştım boşa gitmiş
Neyse batsuayi ne kadar acaba bay tigre?
Kadro değeri en yüksek olan Tigre. @Mehmet Eroğlu ahbap oyunu bilmiyorum diyerek bizi yedi gibi görünüyor

bari şu scoutu coinsle gönderebileydik, ordan kasılabilirdiBende de durum aynı maalesef. Bekliyorum, onlar satılmadan hiçbir şey yapamayacağım. 5.2M param var. 2 orta saha en az 2 tane daha stoper lazım. Forvet, orta saha ve kale tamam da, defans facia. Tek bir tane 60 üstü adam var. Niteliği geçtim, nicelik olarak bile yetersizler.
onu da belhandamin goluyle 1-0 yendim şimdi, iyi ki almisim reyizi bos gecmiyorKadro değeri en yüksek olan Tigre. @Mehmet Eroğlu ahbap oyunu bilmiyorum diyerek bizi yedi gibi görünüyor