OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Yav scoutu gönderiyon bi daha haber al alabilirsen

Anlayış göstermek lazim ustat. Corona doneminde kolay değil ülkelerarası uçuş ve saire. Zaten San Marino nun havalimani kapasitesi nedir. Galiba suan butun havalimanini bizim takimlarin scoutlari doldurmuş olabilir :)

Anlayış göstermek lazim ustat. Corona doneminde kolay değil ülkelerarası uçuş ve saire. Zaten San Marino nun havalimani kapasitesi nedir. Galiba suan butun havalimanini bizim takimlarin scoutlari doldurmuş olabilir :)
Arjantin 2. ligi filan değil mi bu? Bir San Marino diyip duruyorsunuz, beni de tribe soktunuz. :D

Benden beklenen 10. olmakmış.
9. olursam başarılı mı oluyorum :hijack:

Aynen ustat. Sezon sonu hesabina puan gelecek. Nekadar beklenenin uzerinde performans gosterirsen okadar cok puanin olur. Yani bu mantıkla sampiyon olan takimdan daha fazla puan alma durumun bile var. Ben geçmişte 15nci olmasi gereken takımı 2nci yapmistim.vr şampiyon olan takimdan 2 kat fazla puan almistim

Tamam haksızlık olmasın düşüncesiyle oynadığımız halde daha kimsenin hangi ülkenin ligi olduğunu bile bilmediğimiz bir ligi seçtiniz de, Tigres filan önüne geleni alıyor. 50'lik adamlar kamyonlaydı bende. Temizle temizle bitmiyor. Para da etmiyorlar. Ne anladım ben bu işten.

Bari Fransa Ligi'ni filan seçseydiniz. En azından en kötü takımın bile oyuncuları para ediyor. Saint E. ile deli gibi kadro kurdum sıfırdan.

Haksızlık olmasın diye yaptınız da 2-3 takım hariç kimse bi halt yapamıyor geldiğimiz noktada. Hareket alanımız sıfır. 60'lık oyuncu aldığımda şükreder hale geldim ya.

Geri
Üst Alt