Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Hangisine teklif vereyim renktaş? Yanlışlık olmasın maksat. Dedin ya iki tane var diye.yalnız Murilloyu daha yeni 3.2 ye ben aldım renktaş haberin olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisine teklif vereyim renktaş? Yanlışlık olmasın maksat. Dedin ya iki tane var diye.yalnız Murilloyu daha yeni 3.2 ye ben aldım renktaş haberin olsun
valla diğerinin adını bilmiyorum işte ona 3-3,5 civarı bir şey teklif edersin renktaşHangisine teklif vereyim renktaş? Yanlışlık olmasın maksat. Dedin ya iki tane var diye.
Tamam renktaş 3 dedim ama 3.5M teklif edeceğim, belki senin de işin görülür.valla diğerinin adını bilmiyorum işte ona 3-3,5 civarı bir şey teklif edersin renktaş
Ettim renktaş.valla diğerinin adını bilmiyorum işte ona 3-3,5 civarı bir şey teklif edersin renktaş
Hayırdır Belhanda'yı senden önce mi aldılar?bu sezon ZORLU geçecek gibi![]()
Kadromu taktiğimi filan ayarlamsdım la daha
Yav scoutu gönderiyon bi daha haber al alabilirsen
Arjantin 2. ligi filan değil mi bu? Bir San Marino diyip duruyorsunuz, beni de tribe soktunuz.Anlayış göstermek lazim ustat. Corona doneminde kolay değil ülkelerarası uçuş ve saire. Zaten San Marino nun havalimani kapasitesi nedir. Galiba suan butun havalimanini bizim takimlarin scoutlari doldurmuş olabilir![]()

Arjantin 2. ligi filan değil mi bu? Bir San Marino diyip duruyorsunuz, beni de tribe soktunuz.![]()
bu sezon ZORLU geçecek gibi![]()
Benden beklenen 10. olmakmış.
9. olursam başarılı mı oluyorum![]()
Uydurmayalım@Berke Deniz ile Federasyon başkanı toplantı yapmış galiba.Mhk başkanı da ordaymış.
la köy takimlarina bakiyorum abdülkadir ömürleri almislar. para mi basiyonuz nörüyonuz yav
sonuncu olurum ben bu gidisle