İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Çok acımasız bi lig olacak gibi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

hayır sen de gidip defans oyunucunu 2 katı fiyatını koymuşsun yani benim herifin gücü yüksek, 50 pointlik herifi 2,1 m ye satıyomuşsun@Mehmet Eroğlu 4.8e kekan defans satmak nedir yav![]()

3 yerden izleme imkanı var saatte 9 tane alabiliyorsun günde 8 defa yapsan 72 coins kasarsınVideo başına 1 tane veriyor. 3-4 tane izleyince 1 saat izleyemiyorsun zaten yav.![]()
Yapma Aslan 700 Coin var nerede kullanayım ben bunuevet halkımız için onu da kapattım coinsi çok olanlar en azından beklemek zorunda kalsın diye :d

yav senin 3 topçun benim kadronun toplam değeri kadar bi yerden kurtarmaya çalışmayak mı :crushed:hayır sen de gidip defans oyunucunu 2 katı fiyatını koymuşsun yani benim herifin gücü yüksek, 50 pointlik herifi 2,1 m ye satıyomuşsun![]()
ben oynamayı bilmiyom ama ordan eşitlenirizyav senin 3 topçun benim kadronun toplam değeri kadar bi yerden kurtarmaya çalışmayak mı :crushed:

Az once yaptim reis yapabiliyosak yapalim gönder@Can Karabacak dostluk maci yapalim mi kral
Otomatik oynaniyormus oyun degismis eskiden istek atiyordun karsi taraf kabul ettiginde oynaniyorduAz once yaptim reis yapabiliyosak yapalim gönder
Beni yendiğin iyi oldu yeni taktik yapmistim cok hucum yapinca olmuyomusOtomatik oynaniyormus oyun degismis eskiden istek atiyordun karsi taraf kabul ettiginde oynaniyordu
bende ilk kez oynuyom bunuben oynamayı bilmiyom ama ordan eşitleniriz![]()
Sen donene kadar baskasini aldim reis.@Mehmet Eroğlu oyuncuna 6M teklif ettim. Artik dahada kabul etmezsen zenciler ruyana girsin insallah.![]()
Forveti baskasindan aldim. Orta sahayi senden aldim ama.@Ibrahim Özveren Forvetine saglam bir teklif yaptigimi dusunuyorum.![]()
evet transfer hiç bitmiyorBeyler ligler baslayinca transfer yapilabiliyor mu?
Yapılıyo..Beyler ligler baslayinca transfer yapilabiliyor mu?