Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Forvet ve orta saha arıyorum. +60 olmalı.
Teklifleri alabilirim. Max 4M veririm. Ona göre.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin 3.5m'den aşağı adam yok mu takımda reis
bu nasıl bi takım![]()
Linthorst mudur nedir, ne kadar istiyorsun o herife.![]()
Para kazanayım biraz daha, reddemeyeceğin bi teklifle gelebilirim.Linthorstu satarsam Santamartina halki corona dinlemeksizin sokaga dökülüp beni vatan topraklarina kadar kovalar..
Sattim 2-3 tane kadroyu genis tutmam lazim biraz yasli adamlar var yorulurlar tek macta@Can Karabacak sen niye topçu satmıyon reis :d

Fas'li kaleci aldim reis Belhanda'yi da aldik mi tamamdirSattim 2-3 tane kadroyu genis tutmam lazim biraz yasli adamlar var yorulurlar tek macta![]()
sana 3.5 olur rengimForvet ve orta saha arıyorum. +60 olmalı.
sana 3.5 olur rengim
Ekli dosyayı görüntüle 75819

:falcao:@Mehmet Eroğlu 4.8e kekan defans satmak nedir yav![]()
Bu gidişle kimse birbirinden oyuncu alamayacak. Kimse iyi oyuncusunu satmaya yanaşmıyor arkadaş. @Murat Durmaz'ın 2 oyuncusuna değerlerinin 2 katını teklif ettim yine de satmadı.@Mehmet Eroğlu 4.8e kekan defans satmak nedir yav![]()
Varsa getirebilirsin sanırım, ama kimsede ona yetecek kadar coin yok galiba.Kaşifi Coin verip hızlı getiremiyoz mu yav beklemek zorundasın yazıyor
evet halkımız için onu da kapattım coinsi çok olanlar en azından beklemek zorunda kalsın diye :dKaşifi Coin verip hızlı getiremiyoz mu yav beklemek zorundasın yazıyor
Video başına 1 tane veriyor. 3-4 tane izleyince 1 saat izleyemiyorsun zaten yav.evet halkımız için onu da kapattım coinsi çok olanlar en azından beklemek zorunda kalsın diye :d