OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Adam futbolu 4 sene önce bırakmış. :D Bi de işin ilginç takımı senin takımda en son 2006 yılında oynamış. :D Osm'nin bugları bitmez.Burak'ı 25 yaşında diye gösteriyodu geçen sene :D
Sattim herifi en yuksek fiyata. (1.1M) :D
Anladigim kadariyla sistem belirli araliklarla otomatik alimlar yapiyor fiyatina bakmaksizin.
Bu arada 2 oyuncuna teklif yaptim. Baya da bonkör davrandigimi dusunuyorum. :D

La oğlum benimkilerin hepsi 30 yaşın üstü para da etmiyolar, 40 yaşında adam var lan takımda!!

Ronaldo’yu alamayacak mıyız
Bende de 45 yasinda adam vardi. 1.1M'a sattim. :D En yuksek fiyattan koy o işe yaramaz çer çöpleri. Sistem belirli araliklarla otomatik alimlar yapiyor. Fiyatin onemi yok.

Yalniz birbirinizin oyuncularini alip - satarken fiyatta insafli davranin please.

Bende de 45 yasinda adam vardi. 1.1M'a sattim. :D En yuksek fiyattan koy o işe yaramaz çer çöpleri. Sistem belirli araliklarla otomatik alimlar yapiyor. Fiyatin onemi yok.

Yalniz birbirinizin oyuncularini alip - satarken fiyatta insafli davranin please.
transfer listesine baktığımda adam 55lik attacker oyuncuyu 3.5me koymuş, niye alayım :D
scouting ile mi yapıyoruz transferleri ?

Şimdi 70lik adamlar dünya yıldızı muamelesi mi görecek yıllardır oynarım oyuncuların yeteneklerini hep 100 yapmaya çalışmışımdır buna alışmak zor olacak

Simdi scout yapmak istesen bile bu butceyle kimi alacaksin aga

20200325_114743.webp

En sonunda Belhandanin bile icinden gecebilecegi bir lig oynuyoruz. Belhandayi alan bu ligi goturur beyler. Sanmarino ikinci lig

Sattim herifi en yuksek fiyata. (1.1M) :D
Anladigim kadariyla sistem belirli araliklarla otomatik alimlar yapiyor fiyatina bakmaksizin.
Bu arada 2 oyuncuna teklif yaptim. Baya da bonkör davrandigimi dusunuyorum. :D
Takımda oynayan en iyi 3 oyuncumdan 2 tanesini istemişsin renktaş. :D Defans olan Barrios işine yararsa satayım..

Yalnız hakikaten o forvete 5.6M isteyen vicdansız kimse çıksın ortaya. Ben 4M veririm.

Dostluk maci oynamak isteyen var mi bakalim kim kimi tokatliyo.

21m kastım ama alacak topçu bulamıyorum şu listeden bilgisayarın eklediği çöpleri alın da yeni isimler eklensin :asd:

Geri
Üst Alt