OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Oh unutmusum.. Evet tabi 😊
Abi Lunthorst'u istedigimde o herifi satarsam Santamarina taraftari beni beni ciplak kovalar filan demistin. Simdi transfer listesine eklemissin? :D
Teklif yaptim, kabul edersen sevinirim. 4.4M verememem ama 3.9'a kadar ciktim. Benim yeni Norvecli elemani 3.8'e aldim. Seninkinin aynisi. Ederi o kadar yani. :D

Son düzenleme:
Abi Lunthorst'u istedigimde o herifi satarsam Santamarina taraftari beni beni ciplak kovalar filan demistin. Simdi transfer listesine eklemissin? :D
Teklif yaptim, kabul edersen sevinirim. 4.4M verememem ama 3.9'a kadar ciktim. Benim yeni Norvecli elemani 3.8'e aldim. Seninkinin aynisi. Ederi o kadar yani. :D

Candostum.. Anlıyorum gerçekten mesajini. Ama takimda suan hic oyuncum kalmadi. Baksana takimima! :D ben suan gerçekten her kurusun hesabını yapip kadro kurmaya çalışıyorum.. Bu yuzden sattigim her oyuncudan 100% geri dönüş almam lazimki takimimi ayakta tutayim.. Kadroda suan 16 oyuncu falan var...

Ozur dilerim.. :(

Candostum.. Anlıyorum gerçekten mesajini. Ama takimda suan hic oyuncum kalmadi. Baksana takimima! :D ben suan gerçekten her kurusun hesabını yapip kadro kurmaya çalışıyorum.. Bu yuzden sattigim her oyuncudan 100% geri dönüş almam lazimki takimimi ayakta tutayim.. Kadroda suan 16 oyuncu falan var...

Ozur dilerim.. :(
Tamamdir abi sen de haklisin tabii, problem yok. :D

Haydaaaaa
Aramiza ne fitne sokuyorsun covid! :D

Kadroda adam yok. Olanlarda en fazla 1- 2 milyon ediyor. Biraz kalitelileri buyuk paraya satip kadro kurmam lazim.. Yoksa Tigre bu ligi alip goturur:D
Benim defans fecaat. 4 tane adam var defansta. :D
Su oyuncular da hayirlisiyla bi satilirsa 20M'a yakin param olacak. O parayla 3 defans 1 orta saha almayi planliyorum. :D

insanlari tanimak için güzel bir oyun değil mi

:asd:
101757_640.jpg

yazdığını görünce aklıma direkt bu geldi :asd:

kekoyu niye kimse almıyor lan 86 ratingi var, üstelik 21M'cuk.

Yarin bu saatte ezeli rakip ebedi dostum ile macim var ama takimin yarisi yok. Bu gidisle esame listesinin verildigi saate kadar anca toplayacagim takimi. :D
Dosta korku dusmana huzur veren bir defansim var. :D

1 haftaya ilk 4 kadrosu kurarım gibi şu sistem otomatik alma işini yavaşlatmaya başlamadan gerekli transferleri yapacağız

Geri
Üst Alt