OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

renktaş o top limit oyuncu için, oyuncuyu anında sattığında oyun sana 6.2 milyon verir eğer bir kaç gün beklersen transfer listesine koyup anca o zaman o paraya gider bende veremem o parayı zaten :D
Kolayı var renktaş taş ile oyuncuyu getir :D Ticarette kolay kolay zarar etmem :D

Taş ile getir derken?
Coins ile renktaş.Senin oyunda bonservis bakiyenin yanında bi coins bakiyesi var.Oyunun başlangıcında ne kadar coins veriyo bilmiyorum ama tahminen bi 30-40 coins veriyodur.Kaşif ile istediğin oyuncuyu getirince bonservisin yanında 15 taş ile yani coins ile alıyosun..

Okadar oyuncu sattik ve karsiliginda bugune kadar sadece 1 oyuncu transfer ettim. Takim iyice dagildi, sezon baslayacak takimda sadece 15 oyuncu var, Dursun Ozbek donemine benziyor

Okadar oyuncu sattik ve karsiliginda bugune kadar sadece 1 oyuncu transfer ettim. Takim iyice dagildi, sezon baslayacak takimda sadece 15 oyuncu var, Dursun Ozbek donemine benziyor
Lig başlayana kadar 2 oyuncu getirirsin renktaş.Zaten ilk maçlarda herkesin eksik bölgesi olur.Kaşif ile oyuncu getirme arttıktan sonra ligde kaşife gerek kalmadan transfer listesinde iyi oyuncular çıkmaya başlıyo..

@İlyas Karaca ben defans haricinde biraz götü topladım gibi renktaş. Ne dersin? Ama en az 3 tane stoper lazım bana yav. Bakalım bizim alemci pezevenk kaşif nelerle dönecek. :D

2 sorum daha var üstad

1. Oyunda transfer listesi ne sıklıkla yenileniyor
2. Ben antrenmanı geliştiriyorum ama stadyum daha mı önemli
Ben de bir soru eklemiş olayım. Lig başlayınca ne derece para kazanıyoruz? Para kazanmak için illa oyuncu al sat mı yapmak lazım, yoksa her maç atıyorum ortalama 1M kazanıyor muyuz stad gelirlerinden vs?

Ligde haftalar ilerledikçe oyuncu satmak zorlaşıyor yani bilgisayar şu anki gibi çok sık alım yapmıyor bu fırsatı iyi değerlendirin.
Lig başladıktan sonra transfer listesine daha iyi oyuncular gelecektir
Oyuncu alım-satım dışında pek para kazanma yolu yok yani iyi transfer yapmak istiyorsanız sürekli al sat yapın hele bu dönemler çok önemli

Ligde haftalar ilerledikçe oyuncu satmak zorlaşıyor yani bilgisayar şu anki gibi çok sık alım yapmıyor bu fırsatı iyi değerlendirin.
Lig başladıktan sonra transfer listesine daha iyi oyuncular gelecektir
Oyuncu alım-satım dışında pek para kazanma yolu yok yani iyi transfer yapmak istiyorsanız sürekli al sat yapın hele bu dönemler çok önemli
Sattığımız oyuncular para etmiyor ki. En yüksekten satsak bile getirisi çok çok az.

2 sorum daha var üstad

1. Oyunda transfer listesi ne sıklıkla yenileniyor
2. Ben antrenmanı geliştiriyorum ama stadyum daha mı önemli
Lig olarak alt ligde oynadığımız için transfer listesinde iyi oyuncular 2-3 maç sonrası gelmeye başlar büyük ihtimalle.Ne kadar çok kaşiften oyuncu getirilirse ligde o kadar transfer listesinde iyi oyuncu gelir.Yani her transferleri kaşif ile yapmaya gerek yok.Transfer listesinde oyuncular satıldıktan sonra yeni oyuncuların gelmesi değişir ama en fazla 1-2 saatte yenilenir.Stadyumu geliştirirsen iç saha maçlarında kazanma ihtimalin artar.Elinde genç ve iyi oyuncu sayın şuan azsa stadyumu geliştirmen daha iyi olur bence.Çünkü takımlarda genç oyuncu sayısı az..
Ben de bir soru eklemiş olayım. Lig başlayınca ne derece para kazanıyoruz? Para kazanmak için illa oyuncu al sat mı yapmak lazım, yoksa her maç atıyorum ortalama 1M kazanıyor muyuz stad gelirlerinden vs?
Şuan ben Şampiyonlar Ligi'nde de oynuyorum ek olarak.İstersen sen de giriş yaptıktan sonra boş olan yerlerde bir kulüp seçe tıklayarak aynı hesaptan 4 farklı takımı çalıştırabilirsin.Şampiyonlar Ligi'nde kazanmaya 3-4 milyon euro beraberliğe 1-2 milyon euro yenilirsen de az da olsa bonservis kazanıyosun.Diğer liglerde de aynı muhtemelen.Yeni hesap olduğun için ilk maç bonusu, ilk kazanma bonusu ilk galibiyet serisi bonusu gibi bonuslar veriyo.Ligi kazanırsan veya lig de hedefin misal ilk onsa ligi ilk 10 içinde bitirirsen de iyi bonus kazanırsın..

Geri
Üst Alt