OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

berandaya 2.9 teklifimizi yaptık. zaten 5 liramız var.

isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü kara demişler
0_-71Yh6FL1hOY5Nc-.png
:red:

Kandırma milleti renktaş teklif yapamıyorum sana yeterli adam yok diye o mevkide 😂

@Murat Durmaz onyekuru için teklif yaptım renktaş bir geri dönüş yapar mısın
Bana gelişi 7-8 milyon euro bi de 15 tane taş ile aldım renktaş.O fiyattan satarsam ticaret kurallarına uymaz :D
Onyekuru, Kokcu, Abdus... Scouting konusunda iyisin rengim ben bizim scoutu yolladim 3 tane istemedigim isimleri getirdi senin scout Monchi benim scout Emre Utkucan galiba
Gidenler herkeste aynı rengim.Yaşını ve oyuncunun yetenek puanını ayarlasan istediğin oyuncu geliyo.İstediğin oyuncunun özelliklerini üst sekmelerden önce Topluluk sonra da Lig Genel Durum'a tıkla.Ordan istediğin oyuncunun özelliklerini bulabilirsin.Sadece bonservisi 1-2 milyon euro değişiklik gösterebiliyo..

Bana gelişi 7-8 milyon euro bi de 15 tane taş ile aldım renktaş.O fiyattan satarsam ticaret kurallarına uymaz :D

Gidenler herkeste aynı rengim.Yaşını ve oyuncunun yetenek puanını ayarlasan istediğin oyuncu geliyo.İstediğin oyuncunun özelliklerini üst sekmelerden önce Topluluk sonra da Lig Genel Durum'a tıkla.Ordan istediğin oyuncunun özelliklerini bulabilirsin.Sadece bonservisi 1-2 milyon euro değişiklik gösterebiliyo..
Ben demedim mi. :D

Yaşını ve oyuncunun yetenek puanını ayarlasan istediğin oyuncu geliyo.İstediğin oyuncunun özelliklerini üst sekmelerden önce Topluluk sonra da Lig Genel Durum'a tıkla.Ordan istediğin oyuncunun özelliklerini bulabilirsin.Sadece bonservisi 1-2 milyon euro değişiklik gösterebiliyo..
Ben rastgele gönderiyom yav nerden ayarlıyoruz istediğimiz topçu için?
Üst sekme falan çıkmıyo bende

yeni teklif yolladım renktaş :D

Ben rastgele gönderiyom yav nerden ayarlıyoruz istediğimiz topçu için?
Üst sekme falan çıkmıyo bende
Mobilden oynuyosun büyük ihtimalle.Ev-Antrenman Sahası gibi sekmelerin orda Topluluk var.Ona tıkla sonra Lig Genel Durum'a tıkla.Ordan istediğin oyuncuyu liginden ve takımından bul.Oyuncunun özelliklerini öğrendikten sonra oyuncuyu bulma yerine yani Kaşif'e tıkla.Yetenek puanı-yaşını bütün bilgilerle arama yapınca istediğin oyuncuyu getiriyo.Eğer o oyuncuyu senden önce senin liginden biri almışsa onu getiremiyo . Ona yakın kim varsa 3 tane oyuncuyla dönüş yapıyo sana.Bonservis fiyatı dediğim gibi 1-2 milyon euro değişiklik gösterebiliyo..

Mobilden oynuyosun büyük ihtimalle.Ev-Antrenman Sahası gibi sekmelerin orda Topluluk var.Ona tıkla sonra Lig Genel Durum'a tıkla.Ordan istediğin oyuncuyu liginden ve takımından bul.Oyuncunun özelliklerini öğrendikten sonra oyuncuyu bulma yerine yani Kaşif'e tıkla.Yetenek puanı-yaşını bütün bilgilerle arama yapınca istediğin oyuncuyu getiriyo.Eğer o oyuncuyu senden önce senin liginden biri almışsa onu getiremiyo_Ona yakın kim varsa 3 tane oyuncuyla dönüş yapıyo sana.Bonservis fiyatı dediğim gibi 1-2 milyon euro değişiklik gösterebiliyo..
eyvallah renktaş sağolasın.

Geri
Üst Alt