- 8 Temmuz 2015
- 35.815
- 70.667
- 3.893
ramis dayıyı 4.1 e bırakırım güzel hatrın içinŞu listendeki forvete kaç para istiyorsun?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ramis dayıyı 4.1 e bırakırım güzel hatrın içinŞu listendeki forvete kaç para istiyorsun?![]()
berandaya 2.9 teklifimizi yaptık. zaten 5 liramız var.
isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü kara demişler
oldu_o_zaman_biz_kalkalım_giframis dayıyı 4.1 e bırakırım güzel hatrın için
O adamı o fiyata oyun bile almaz.son günleri bekle fiyatlar ucuzlar
Ekli dosyayı görüntüle 75916
Bana gelişi 7-8 milyon euro bi de 15 tane taş ile aldım renktaş.O fiyattan satarsam ticaret kurallarına uymazKandırma milleti renktaş teklif yapamıyorum sana yeterli adam yok diye o mevkide
@Murat Durmaz onyekuru için teklif yaptım renktaş bir geri dönüş yapar mısın
Gidenler herkeste aynı rengim.Yaşını ve oyuncunun yetenek puanını ayarlasan istediğin oyuncu geliyo.İstediğin oyuncunun özelliklerini üst sekmelerden önce Topluluk sonra da Lig Genel Durum'a tıkla.Ordan istediğin oyuncunun özelliklerini bulabilirsin.Sadece bonservisi 1-2 milyon euro değişiklik gösterebiliyo..Onyekuru, Kokcu, Abdus... Scouting konusunda iyisin rengim ben bizim scoutu yolladim 3 tane istemedigim isimleri getirdi senin scout Monchi benim scout Emre Utkucan galiba
Ben demedim mi.Bana gelişi 7-8 milyon euro bi de 15 tane taş ile aldım renktaş.O fiyattan satarsam ticaret kurallarına uymaz
Gidenler herkeste aynı rengim.Yaşını ve oyuncunun yetenek puanını ayarlasan istediğin oyuncu geliyo.İstediğin oyuncunun özelliklerini üst sekmelerden önce Topluluk sonra da Lig Genel Durum'a tıkla.Ordan istediğin oyuncunun özelliklerini bulabilirsin.Sadece bonservisi 1-2 milyon euro değişiklik gösterebiliyo..
Oyunun kendisi bonservisi daha fazla veriyo renktaşBen demedim mi.![]()
Kafana göre renktaş da oyunun kuralı bu@Murat Durmaz iznin olursa seni sezonun cimrisi ilan ediyorum.![]()
Biliyorum renktaş, takılıyorum sadece.Kafana göre renktaş da oyunun kuralı bu![]()
Ben rastgele gönderiyom yav nerden ayarlıyoruz istediğimiz topçu için?Yaşını ve oyuncunun yetenek puanını ayarlasan istediğin oyuncu geliyo.İstediğin oyuncunun özelliklerini üst sekmelerden önce Topluluk sonra da Lig Genel Durum'a tıkla.Ordan istediğin oyuncunun özelliklerini bulabilirsin.Sadece bonservisi 1-2 milyon euro değişiklik gösterebiliyo..
Bana gelişi 7-8 milyon euro bi de 15 tane taş ile aldım renktaş.O fiyattan satarsam ticaret kurallarına uymaz
Gidenler herkeste aynı rengim.Yaşını ve oyuncunun yetenek puanını ayarlasan istediğin oyuncu geliyo.İstediğin oyuncunun özelliklerini üst sekmelerden önce Topluluk sonra da Lig Genel Durum'a tıkla.Ordan istediğin oyuncunun özelliklerini bulabilirsin.Sadece bonservisi 1-2 milyon euro değişiklik gösterebiliyo..
reis senin adam pavyona gidip paraları yiyor gibiBen rastgele gönderiyom yav nerden ayarlıyoruz istediğimiz topçu için?
Üst sekme falan çıkmıyo bende
Mobilden oynuyosun büyük ihtimalle.Ev-Antrenman Sahası gibi sekmelerin orda Topluluk var.Ona tıkla sonra Lig Genel Durum'a tıkla.Ordan istediğin oyuncuyu liginden ve takımından bul.Oyuncunun özelliklerini öğrendikten sonra oyuncuyu bulma yerine yani Kaşif'e tıkla.Yetenek puanı-yaşını bütün bilgilerle arama yapınca istediğin oyuncuyu getiriyo.Eğer o oyuncuyu senden önce senin liginden biri almışsa onu getiremiyo . Ona yakın kim varsa 3 tane oyuncuyla dönüş yapıyo sana.Bonservis fiyatı dediğim gibi 1-2 milyon euro değişiklik gösterebiliyo..Ben rastgele gönderiyom yav nerden ayarlıyoruz istediğimiz topçu için?
Üst sekme falan çıkmıyo bende
Oyunun kendisi 15-16 milyon euro veriyo renktaşyeni teklif yolladım renktaş![]()
eyvallah renktaş sağolasın.Mobilden oynuyosun büyük ihtimalle.Ev-Antrenman Sahası gibi sekmelerin orda Topluluk var.Ona tıkla sonra Lig Genel Durum'a tıkla.Ordan istediğin oyuncuyu liginden ve takımından bul.Oyuncunun özelliklerini öğrendikten sonra oyuncuyu bulma yerine yani Kaşif'e tıkla.Yetenek puanı-yaşını bütün bilgilerle arama yapınca istediğin oyuncuyu getiriyo.Eğer o oyuncuyu senden önce senin liginden biri almışsa onu getiremiyna yakın kim varsa 3 tane oyuncuyla dönüş yapıyo sana.Bonservis fiyatı dediğim gibi 1-2 milyon euro değişiklik gösterebiliyo..
Puhahahahaha muazzamdı bu.reis senin adam pavyona gidip paraları yiyor gibi
Her zaman renktaş sen de sağolasın.Sormak istediğin olursa istediğin zaman sor..eyvallah renktaş sağolasın.
Oyunun kendisi 15-16 milyon euro veriyo renktaş![]()