- 8 Temmuz 2015
- 35.815
- 70.667
- 3.893
kalecim çok iğrenç yaw kaşifi şimdi kaleci almaya da gönderememkahreden haber geldi, 80de yemişiz 1-0 tigre intikam maçını almış :-(
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kalecim çok iğrenç yaw kaşifi şimdi kaleci almaya da gönderememkahreden haber geldi, 80de yemişiz 1-0 tigre intikam maçını almış :-(

Ver la şunu hizmetçim yapacam@Murat Saylak BRE HADSİZ GELMİŞSİN BELHANDAYA 2.6M TEKLİF EDİYOSUN 50M OLSA BİLE SATILMAZ BİLMEZ MİSİN!
@Berke Deniz lan salın faslıyı yanlışlıkla kabul ete falan basacam diye imleci 1 dkde götürüyorum reddete
@Berke Deniz lan salın faslıyı yanlışlıkla kabul ete falan basacam diye imleci 1 dkde götürüyorum reddete
aynen halmstad, intikam yaptım o de 0-0 bitti@Can Karabacak Reis yenişemedik dostluk maçında. 1-1. Ama senden daha iyi oynamışım.
@İlyas Karaca Ebedi dostum Ukraynalı orta sahana ederinin yaklaşık 2 katını teklif ettim. O bölgede oyuncu fazlalığın da var gibi. Ne diyorsun teklifime.![]()
Krdsm 10 mioya satar mısın alayım hemen? Top toplayıcı görevi vereceğim kendisine@Berke Deniz lan salın faslıyı yanlışlıkla kabul ete falan basacam diye imleci 1 dkde götürüyorum reddete
sende öyle top var mı lanKrdsm 10 mioya satar mısın alayım hemen? Top toplayıcı görevi vereceğim kendisine
Yalnız hakikaten ya. 1.8 X 2 = 3.6 yapar. Benim kafa gitmiş renktaş, kusura bakma.ebedi dostum karşı teklif verdim bende ederinin 2 katı 3.6 o oyuncumun ,ben bu bedelden daha düşük bir karşı teklif yaptım sana
İnşallah yeni alacağım aslan stoperim ayağını ağzına verip sezonu kapattırırsende öyle top var mı lanSALIN FASLIYI YALVARIRIM
Yalnız hakikaten ya. 1.8 X 2 = 3.6 yapar. Benim kafa gitmiş renktaş, kusura bakma.Aleti şarja bıraktım. Donsuz bırakmayacak bir teklif ise olumlu yaklaşabilirim.
![]()
ederinden fazla vermişsinberandaya 2.9 teklifimizi yaptık. zaten 5 liramız var.
isteyenin 1 yüzü vermeyenin 2 yüzü kara demişler
Şu listendeki forvete kaç para istiyorsun?ederinden fazla vermişsin