OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Aslan kardeşimin profilini inceledim almadığı kupa kalmamış oyunun her detayını biliyor yeni gelen arkadaşlar oyunda ince taktiksel detaylar var onları çözene kadar zaten lig biter zaten bakalım neler olacak

70-75 arası forvet alınır eğer oyuncusunu değerlendirmek isteyen varsa benimle iletişime geçebilir

@İlyas Karaca Ebedi dostum Ukraynalı orta sahana ederinin yaklaşık 2 katını teklif ettim. O bölgede oyuncu fazlalığın da var gibi. Ne diyorsun teklifime. :D

ebedi dostum karşı teklif verdim bende ederinin 2 katı 3.6 o oyuncumun ,ben bu bedelden daha düşük bir karşı teklif yaptım sana
Yalnız hakikaten ya. 1.8 X 2 = 3.6 yapar. Benim kafa gitmiş renktaş, kusura bakma. :D Aleti şarja bıraktım. Donsuz bırakmayacak bir teklif ise olumlu yaklaşabilirim. :D

Yalnız hakikaten ya. 1.8 X 2 = 3.6 yapar. Benim kafa gitmiş renktaş, kusura bakma. :D Aleti şarja bıraktım. Donsuz bırakmayacak bir teklif ise olumlu yaklaşabilirim. :D

teklifler kısmına gir transfer listesinin hemen altında orada göreceksin teklifi karşı teklif yollayabilirsin orta yolu buluruz ebedi dostum :D

Geri
Üst Alt