OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Eyvallah renktaş. ben de Fransa Ligi oynuyorum Saint Etienne ile. Senin gibi karunum orda. 2'de 2 ile başladık. Para bok gibi, kadro çok iyi.
Ama burda Arjantin 2. ligi oynuyoruz. Tigre diye bi takım var. 100 milyonluk kadro kurmuş. Benim kadro değeri 30 milyon filan. Tigre ve 2-3 takım dışında can çekişiyoruz. 45 yaşında adamlar vardı. Düşün halimizi. Para yok, zevkine kaşif yolluyoruz resmen.

Hep @Aslan Karadağ ve onun hain yaveri @Mehmet Eroğlu yüzünden.
kaşifin oyuncu arama hilesi var ayrıca genç oyunculara sürekli antrenman bas 90 overall olabilirler ve senden güçsüz takımlarla antrenman maçı yap yine overall kasabiliyor :D

kaşifin oyuncu arama hilesi var ayrıca genç oyunculara sürekli antrenman bas 90 overall olabilirler ve senden güçsüz takımlarla antrenman maçı yap yine overall kasabiliyor :D
Eyvallah renktaş. Dediklerini yapıyorum, zaten para olmadığı için takımı çoluk çocukla doldurdum bari ilerde gelişirler diye bende.

Eyvallah renktaş. ben de Fransa Ligi oynuyorum Saint Etienne ile. Senin gibi karunum orda. 2'de 2 ile başladık. Para bok gibi, kadro çok iyi.
Ama burda Arjantin 2. ligi oynuyoruz. Tigre diye bi takım var. 100 milyonluk kadro kurmuş. Benim kadro değeri 30 milyon filan. Tigre ve 2-3 takım dışında can çekişiyoruz. 45 yaşında adamlar vardı. Düşün halimizi. Para yok, zevkine kaşif yolluyoruz resmen.

Hep @Aslan Karadağ ve onun hain yaveri @Mehmet Eroğlu yüzünden.
oyun başı 4 5 milyonluk fark vardı arkamdakiyle

ayrıca şuan kadrolarınıza bakıldığında 4 adet transfer listesinde oyuncu olması gerekirken daha az sayıda var
biraz da buralardan bakın

7. lik hedefli adam 4.lük, 1.lik hedefi olan takımlardan 15 20 milyonluk daha fazla takım yapmış

ayrıca şuan kadrolarınıza bakıldığında 4 adet transfer listesinde oyuncu olması gerekirken daha az sayıda var

7. lik hedefli adam 4.lük, 1.lik hedefi olan takımlardan 15 20 milyonluk daha fazla takım yapmış
adam dersine çalışmış :D :D

Ula para etmiyor adamlar para. 45 yaşındaki oyuncudan gelen 1.1M ile şey bile yapılmaz. Sattığımız adamlar max 3M ediyor. Hem emperyalist, hem algıcı. :D Senin 1 kişiye verdiğin parayla biz 4 oyuncu alıyoruz. :D

renktaş ayrıca harry kane bulursan ligi kazanırsın herif hep gol kralı oluyor diye biliyorum :D
Dediğin adamları alabilecek tek takım var rengim.
Biz öle diğer takımlar olarak kendi çapımızda eğlenmeye çalışıyoruz.

Bişey sormam madem İngiltere Liginde oynuyon, günlük kaç alım yapıyor oyun ve bizim lig Devam ederken diğer liglerle ortak mi markete sahibiz?

Ula para etmiyor adamlar para. 45 yaşındaki oyuncudan gelen 1.1M ile şey bile yapılmaz. Sattığımız adamlar max 3M ediyor. Hem emperyalist, hem algıcı. :D Senin 1 kişiye verdiğin parayla biz 4 oyuncu alıyoruz. :D
kaç saatir transfer olmamış takımında listende eksik adam var neden 4. adamı koymuyorsun satılığa mesela o da mı @Aslan Karadağ ile benim işim ;D

Dediğin adamları alabilecek tek takım var rengim.
Biz öle diğer takımlar olarak kendi çapımızda eğlenmeye çalışıyoruz.

Bişey sormam madem İngiltere Liginde oynuyon, günlük kaç alım yapıyor oyun ve bizim lig Devam ederken diğer liglerle ortak mi markete sahibiz?
belli bir süre sonra sana 2. takım 3. takım açılıyor o takımları yönetebiliyorsun diğer takımda baktıgım transfer merkezi diğer takımımla uyuşmadı o konuda farklılıklar var tabi :D

Renktas boyle zayif takimlari calistiriyorsan Ajax ve Benfica modelini uygulayacaksin devamli oyuncu alip satacaksin. O 4-5m ile kasifin getirdigi oyuncuyu alip asagi yukari iki katina transfer listesine koy satiliyor zaten, bunu sureklilik haline getirmen lazim.

belli bir süre sonra sana 2. takım 3. takım açılıyor o takımları yönetebiliyorsun diğer takımda baktıgım transfer merkezi diğer takımımla uyuşmadı o konuda farklılıklar var tabi :D
transfer listesinin yenilenmesi ile bizim pazara koyduğumuz oyuncuyu oyunun alması mekanizması nasıl. Günlük totalde 3 kere mi?

transfer listesinin yenilenmesi ile bizim pazara koyduğumuz oyuncuyu oyunun alması mekanizması nasıl. Günlük rotalar 3 kere mi?
şöyle oyunun sana verdiği pazarda bazen çok pahalı oyuncular olur alınmadıgı takdirde bir kaç gün devam edebilir senin pazara koydugun oyuncu 1 ila 2 gün içinde satılmazsa oyun tarafından satın alınır ama başka takıma çok yararlıysa parası varsa o takım anında satın alabilir yani bunları ben ingiltere liginde yaşıyorum diğer ligleri denemedim fazla :D

Geri
Üst Alt