Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
67 tane var.Allah'ını seven üstüme coins atsııııın
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
67 tane var.Allah'ını seven üstüme coins atsııııın
![]()
Troll mu ciddi mi bu kral?01.04.2020 saat 00.00 itibariyle transfer döneminin kapanacağını unutmayın ona göre kadronuzu şekillendirin
troll ama böyle bi kural olmalıTroll mu ciddi mi bu kral?

Öyle bir şey olsa sıçardım valla...troll ama böyle bi kural olmalı![]()
Benim oyuncular satılmıyor yav anlamadım en az 1 gün bekletiyor oyun67 tane var.Pezevenk kaşif de gelmiş ama para yok. Bekletiyorum. Şu oyuncular satılırsa 3 forvet alacağım.
Alımların saati hep aynı reis. Alım saatlerini inceledim, sabah 4, sabah 6 ve öğlen 13:54'te yapılmış hep.Benim oyuncular satılmıyor yav anlamadım en az 1 gün bekletiyor oyun
scout geldi açamıyorum 2 saattir yavAlımların saati hep aynı reis. Alım saatlerini inceledim, sabah 4, 6 ve öğlen 13:54'te yapılmış hep.

reklamla biriktir hocam reklam izlescout geldi açamıyorum 2 saattir yav
İki para tipinden de yok![]()
olm tigreli oyunculara trollüne teklif yapacam en düşük teklifi yapacak bile param yok
O ne kardeş, yarısını bana ver.
newcastle united bu hale geldi hocamO ne kardeş, yarısını bana ver.
Bak bende bi adam var, yaşı 20. Gücünün 68 olduğuna bakma, 2 tane Griezmann eder. 3 maç oynat 60 milyona satarsın. Arjantin pasaportu bile 20M zaten. Ben sadece 7M istiyorum. O da ayağın alışsın diye.newcastle united bu hale geldi hocam![]()
yollayabilseydik yollardım valla griezman almayı düşünüyorum
hahahahahhBak bende bi adam var, yaşı 20. Gücünün 68 olduğuna bakma, 2 tane Griezmann eder. 3 maç oynat 60 milyona satarsın. Arjantin pasaportu bile 20M zaten. Ben sadece 7M istiyorum. O da ayağın alışsın diye.
Eyvallah renktaş. ben de Fransa Ligi oynuyorum Saint Etienne ile. Senin gibi karunum orda. 2'de 2 ile başladık. Para bok gibi, kadro çok iyi.hahahahahh![]()
51m var hocam keşke yollayabilsem istediğin takımı dizebilirdin
Evet, artık Tigre'nin küme düşmesi > 1.05İnna fetahna leke fethan mübina