OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Allah'ını seven üstüme coins atsııııın :uhu:

2769659_oe5b8.jpg
67 tane var. :D Pezevenk kaşif de gelmiş ama para yok. Bekletiyorum. Şu oyuncular satılırsa 3 forvet alacağım.

01.04.2020 saat 00.00 itibariyle transfer döneminin kapanacağını unutmayın ona göre kadronuzu şekillendirin

olm tigreli oyunculara trollüne teklif yapacam en düşük teklifi yapacak bile param yok

newcastle united bu hale geldi hocam :D :D yollayabilseydik yollardım valla griezman almayı düşünüyorum
Bak bende bi adam var, yaşı 20. Gücünün 68 olduğuna bakma, 2 tane Griezmann eder. 3 maç oynat 60 milyona satarsın. Arjantin pasaportu bile 20M zaten. Ben sadece 7M istiyorum. O da ayağın alışsın diye.

hahahahahh :D :D 51m var hocam keşke yollayabilsem istediğin takımı dizebilirdin
Eyvallah renktaş. ben de Fransa Ligi oynuyorum Saint Etienne ile. Senin gibi karunum orda. 2'de 2 ile başladık. Para bok gibi, kadro çok iyi.
Ama burda Arjantin 2. ligi oynuyoruz. Tigre diye bi takım var. 100 milyonluk kadro kurmuş. Benim kadro değeri 30 milyon filan. Tigre ve 2-3 takım dışında can çekişiyoruz. 45 yaşında adamlar vardı. Düşün halimizi. Para yok, zevkine kaşif yolluyoruz resmen.

Hep @Aslan Karadağ ve onun hain yaveri @Mehmet Eroğlu yüzünden.

Geri
Üst Alt