- 8 Temmuz 2015
- 35.823
- 70.675
- 3.893
messiyi alıp sana satammessi gelir mi rtas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
messiyi alıp sana satammessi gelir mi rtas
Su 4 oyuncu satilsa, 12M'a yakin para gelecek. 1.1M bende var. Bugun maci kazansam ordan da bi 1,1M filan gelir. Seytan diyor ki bas parayi saglam 1 forvet al ama alternatif oyuncu eksigim var maalesef. 3 stoper almam lazim.

@Ibrahim Özveren kac tane atmami istersin abi bugun? 3 de durayim mi?
Benimle de biraz once oynadi bana 5 tane atmisrafaela bi dur yav mac baslicak 3 gundur bu saatte dostluk maci oynuyoz![]()

Abi mac sonu burda ol.
oyna knk dostluk kazansin lakin hakem de agresif kirmizi kartin var gibi@Can Karabacak %99.9 3-1 lik bir skor ile yeneceksin beni. Şimdiden tebrikler.
Belhanda'yı sakatlamak için çok agresif taktiğinde oynatıyorum haberin olsun

Sistem pahaliya satmis. Ben alirsam kasifi yollarim. 21M'a filan getirdi Saint E.'ye.almışlar bile![]()
ezeli rakibin almışSistem pahaliya satmis. Ben alirsam kasifi yollarim. 21M'a filan getirdi Saint E.'ye.
Berandayı 8 hafta sakatlayım yeterlioyna knk dostluk kazansin lakin hakem de agresif kirmizi kartin var gibi![]()
abvBerandayı 8 hafta sakatlayım yeterli
Az once yine yendim ebedi dostumu. Hirs yapmis olabilir.ezeli rakibin almış
Sen dun 2 tane yedigine sukret. Sut rekoru filan kirmistim.Hazirlik maci bile kazanamıyoruz. Kazanmayı bırak gol bile atamıyoruz puhahaha.Ekli dosyayı görüntüle 76245
Mbappe'yi satsan komple benim takimi satin alabiliyorsun, hala konusuyorsun birde.
satılması teklif dahi edilemez 1 oyuncuMbappe'yi satsan komple benim takimi satin alabiliyorsun, hala konusuyorsun birde.![]()