Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
eyw kankim sağol sana basarilar diliyorum her zamanki gibi@Can Karabacak tbrkler krdsm
belgrank tigreyi ezmis ezmis ama yenilmis helal belgrano
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyw kankim sağol sana basarilar diliyorum her zamanki gibi@Can Karabacak tbrkler krdsm
yeni şeyler deniyorumeyw kankim sağol sana basarilar diliyorum her zamanki gibi

rtas patlariz yakinda yav yarin aubameyang ve kante seftali gibi yarar beniyeni şeyler deniyorum
dnipro gibi uefa finaline çıkacaksın bu gidişle
bu kadro değeri falan hiç bir halta yaramıyormuş
değerde son sıradasın puan tablosunda 3.![]()

benim rakip de pert olmuşrtas patlariz yakinda yav yarin aubameyang ve kante seftali gibi yarar beni![]()
Maçı domine etmemize rağmen asensio görünümlü eren derdiyok yüzünden alamadık.eyw kankim sağol sana basarilar diliyorum her zamanki gibi

kontrollü oyun ekibimize göre değilmiş demek kiMaçı domine etmemize rağmen asensio görünümlü eren derdiyok yüzünden alamadık.
![]()
henuz cok uzun bir yol var önümüzde daha 3.hafta. takim oyunu on plana cikiyor bizde, simeone modeli uyguluyorum ama yakinda patlariz@Can Karabacak ile dalga geciyoruz herif covidhanda ile ligi goturuyor.![]()

rtas o kadroya kontrollu oyun oynatmak otobanda ferrari ile 90i gecmemek gibi nası laf:red:kontrollü oyun ekibimize göre değilmiş demek ki
4 şut atıp 3 puan çıkarmışsın hemi de deplasmanda şampiyonluğun şimdiden hayırlı olsun kardeşim daha fazla transfer yapıp yorma bence kendinikontrollü oyun ekibimize göre değilmiş demek ki
ayak tenisi idmanlarına başlıyoruz yakında, hızlanacağızrtas o kadroya kontrollu oyun oynatmak otobanda ferrari ile 90i gecmemek gibi nası laf:red:
4 şut atıp 3 puan çıkarmışsın hemi de deplasmanda şampiyonluğun şimdiden hayırlı olsun kardeşim daha fazla transfer yapıp yorma bence kendini