OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

DG9OGa.png

Tigre’yi yok ettiğimiz doğrudur.

images
Reis hazırlık maçlarına hiç güvenme. Hazırlık maçını oynayan takım harbiden de @Can Karabacak'ın dediği gibi çoğu zaman yenilmiyor. O yüzden hazırlık maçındaki sonuca güvenip de sistemim tamam diye düşünme, lig maçında elek olabilirsin benim gibi. :D

Ha ama mesela Zurhan'ı deneme tahtası olarak kullanabilirsiniz. Zurhan'ı yenemeyen sistem ligde hiçbir takımı yenemez. Ben Zurhan'da bi sistem denedim, yenemedim. Ligde de yenemedim aynı sistemle. :D

Ha ama mesela Zurhan'ı deneme tahtası olarak kullanabilirsiniz. Zurhan'ı yenemeyen sistem ligde hiçbir takımı yenemez. Ben Zurhan'da bi sistem denedim, yenemedim. Ligde de yenemedim aynı sistemle. :D
Bir gün öyle bir puan alacagim ki hepinizi susturacagim. Her mac adam sakatlamaya cikiyoruz.

Reis hazırlık maçlarına hiç güvenme. Hazırlık maçını oynayan takım harbiden de @Can Karabacak'ın dediği gibi çoğu zaman yenilmiyor. O yüzden hazırlık maçındaki sonuca güvenip de sistemim tamam diye düşünme, lig maçında elek olabilirsin benim gibi. :D
Bizim dünkü maçta da benim takım üstündü nasıl olduysa da, adam 2-3 şut çekti biri gol oldu. Üstün oynadığımız maçta gol atamayınca yenildik. Ama dediğin doğru(y)

Benim forvette acayip sıkıntı var. Asensio geliştirmekten 88 olacak nerdeyse gol atamıyor. Satamıyom da forvette adam yok :D

Bizim dünkü maçta da benim takım üstündü nasıl olduysa da, adam 2-3 şut çekti biri gol oldu. Üstün oynadığımız maçta gol atamayınca yenildik. Ama dediğin doğru(y)

Benim forvette acayip sıkıntı var. Asensio geliştirmekten 88 olacak nerdeyse gol atamıyor. Satamıyom da forvette adam yok :D
Reis benim Saint E. de Lewandowski var gücü 91. Herif her maç 2 gol atıyorsa 5 tane de kaçırıyor. Aubameyang öyle... :D
Marsilya'ya 13 şutta, 3 gol attım. :D O da orta saha ve forvetteki en düşük adamlarımın gücünün 83 ve 85 olmasına rağmen yani. :D
Oyunda girdiğin pozisyonların anca 5'de birini atabiliyorsun.

Şaka bi yana benim defansta oynayacak adam yok orta sahadan 50 ratingli birini solbeke koydum, orta sahaya da alternatif kalmadı, kenarda yedek oyuncumuz 1 forvet ve 1 kaleci :uhu:
Benim de 3 stoper + 2 orta sahaya ihtiyacım var. :D

Şu 16M'luk adam satılınca o parayı da katlamak için pahalı birine gömeceğim. Zaten coin yok, sistemdeki adamlar da çöp.

Benim de 3 stoper + 2 orta sahaya ihtiyacım var. :D

Şu 16M'luk adam satılınca o parayı da katlamak için pahalı birine gömeceğim. Zaten coin yok, sistemdeki adamlar da çöp.
Ben kesin alacağım topçuları tigreye kaptırmamak adına aldım direk :D (arnold-frenkie)
Kadrodaki diğerleri satılabilir ama alternatif olmadığı işin satışa çıkaramıyorum :D

Mac sonrasi Teknik Direktor Pep Eroglu beIN Sports'a aciklamalarda bulundu:

Screenshot_20200331-134044_Chrome.webp

Adamın takımda 70ten aşağı topçu yok yav analist raporu geldi. Pazardaki Varane’ı almış :asd:

Onyekuru-Bakambu-Nwakaeme üçlüsü artık gol atarlar herhalde..

Geri
Üst Alt