Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Bir seyler deniyorum reis.@Onur Adıbelli dostluk macinda 2 0 maglup oldun ha taktiksel olarak kendini gelistirmelisin![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir seyler deniyorum reis.@Onur Adıbelli dostluk macinda 2 0 maglup oldun ha taktiksel olarak kendini gelistirmelisin![]()
Reis moralini bozmak istemem amaOnyekuru-Bakambu-Nwakaeme üçlüsü artık gol atarlar herhalde..
Bir seyler deniyorum reis.![]()
Yok yav hakikaten deniyorum. 5-4-1, 5-3-1-1 filan ne bulduysam deniyorum.
La 13 şutta 3 gol iyi 2 maçta 27 şuttan 1 tane gol bulan forvet üçlüsü nedir yavReis moralini bozmak istemem ama
Lewandowski (91) Chukwuzue (83) Aubameyang (89)
Olan hucum hattim 13 sutta 3 gol atabildi.![]()
Reis o herifi ben alacaktim aslinda, A. Vidal'in satilmasini bekliyordum.La 13 şutta 3 gol iyi 2 maçta 27 şuttan 1 tane gol bulan forvet üçlüsü nedir yavNwakaeme yeni transferimiz.Bi de onu deneyeyim dedim..
Eyvallah reis..Reis o herifi ben alacaktim aslinda, A. Vidal'in satilmasini bekliyordum.Gerci kullanmayacaktim, direkt sisteme maxdan iteleyecektim. O yuzden sana hayirli olsun.
seninkini nasıl durduracaklar bir de onu söyleseydinTigre'ye 6-3-1 çıkmak lazım o hücum başka türlü durdurulamaz adamın dos'u bile 1 gol 1 asist ile 8,3 ort oynuyor
Böyle bir şey olamaz
![]()

reis sen fena kaptırdın kendini oyuna yaw@Mehmet Eroğlu uzulerek belirtmeliyim ki ilk P'ni benden yiyeceksin. Mac saati yaklasiktikca icime garip bir his dogmaya basladi. En son FB macinda boyle olmustu. Onda da skorunu dahi bilmistim.![]()