OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Maalesef lig başladıktan sonra elleyemiyom ayarları
nihat-ozdemir-kimdir-nere-104_2-41.webp

oyun arkada 2 zar atıyo ilki ev sahibi diğeri dep takımı skorlarını veriyo bence

oyun arkada 2 zar atıyo ilki ev sahibi diğeri dep takımı skorlarını veriyo bence
Lan ben de hakimsin sanıyorum ya.

Algoritması basit ama senin dediğin kadar basit değil. Taktiklerin birbirine üstünlüğü var, ve her detayın az da olsa kesinlikle etkisi var.

Mesela bende Kante var Saint E.'de, herifin hücum 90. :D
Van De Beek'in 85. :D
@Yasin Yıldırım
Rakibim bjk'nin kadrosunda var Van de Beek. Hatta Aubameyang, J. Martinez, Isco, Koulibaly gibi oyuncuları da almış ama bugün Kayseri ile berabere kalmış. Ben Kayseri'ye dün 3 tane atmıştım yedek kadromla :)

Lan ben de hakimsin sanıyorum ya.

Algoritması basit ama senin dediğin kadar basit değil. Taktiklerin birbirine üstünlüğü var, ve her detayın az da olsa kesinlikle etkisi var.
yok abi yav ne hakimi belki de 10 senedir sitesine bile girmemişimdir diyorum ya en son walcott 18 yaşında falandı ben oynarken :D

Rakibim bjk'nin kadrosunda var Van de Beek. Hatta Aubameyang, J. Martinez, Isco, Koulibaly gibi oyuncuları da almış ama bugün Kayseri ile berabere kalmış. Ben Kayseri'ye dün 3 tane atmıştım yedek kadromla :)
1 saat öncesine kadar Aubameyang vardı bende. Özel fırsatta Sterling vardı diye sattim. Ayni fiyata 5 yas daha küçük ve +2 daha fazla overall'da adamım olmuş oldu.

Hücum hattı Chukwuzue (83) Lewandowski 90), Sterling 91

Ulan dostluk maçı bonus diye uyanır uyanmaz maç attık topçu kalmamış takımda, satılmış,inanamadım :düdük:

Geri
Üst Alt