Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.963
- 17.321
- 1.838
Zorlu bir maç olacak renktaş,başarılar dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıradan bi kaleci değil.Messi-Cavani-Chukwueze forvet üçlüsünün 22 tane şutunun hepsini kurtaran kaleci diye parantezin içine yazalım renktaş..Ekli dosyayı görüntüle 76721
Çeyrek final eşleşmeleri(12 nisan-tek maç tarafsız saha)
Ekli dosyayı görüntüle 76722
Haftanın takımı:
Diogo Costa (San Martín de Tucumán)
Hermoso (Atlético de Rafaela), Aarons (Quilmes), Denayer (Quilmes)
Bruno Guimarães (All Boys), Thiago (Quilmes), Requena (Brown de Adrogué), Yazici (Brown de Adrogué)
Podence (Brown de Adrogué), Malen (All Boys), Geubbels (Tigre)
Bu adam iyi gelişir renktaş,bol bol antrenman basSıradan bi kaleci değil.Messi-Cavani-Chukwueze forvet üçlüsünün 22 tane şutunun hepsini kurtaran kaleci diye parantezin içine yazalım renktaş..
Benim kaleci serbest vuruş barajını bozduğu için kart görmüştü, sen yine iyisin.
Pickford maçtayken antrenmanda bu olur renktaş.Kalecileri iyi seçtik gibi duruyo..Bu adam iyi gelişir renktaş,bol bol antrenman bas
benimki de rakip için kart istemis kendi kart gördü, su an soyunma odasinda falaka icin hazirlaniyor yere minder attik sopa arıyorum
Yedek oyuncularla sahaya çıktım.Rakibin forvet üçlüsüne göre ideal bi şut sayısı..Yalnız 22 şut yemeyi nasıl başardınız yav. Ben bugün Saint E. ile 5 tane attım, 15 şut atabilmişim, herif sondan ikinciydi.
Dün 4 yedim, onda bile 14 şut mu ne yemiştim.
güzel 1 maliyet analiziO değil 6 tane kalecim var yav.
Kaleye Neuer'i aldım 10M'a, 3'ünü satınca Neuer'in maliyeti 4M'a filan geliyor.![]()
Reis matematikten hep 5-10 filan alırdım lisede. Ama oyunda çok şükür oran orantı yapabiliyormuşum.güzel 1 maliyet analizi
Maç kazanabildin mi lanrenaldo kirmizi görmüs yav he he bi gidin ya
kimi yiyonuz lan osm yönetimi
Güzel zamanlama ama sen bizim maça kadar Ronaldo'yu satar Mane'yi alırsın..renaldo kirmizi görmüs yav he he bi gidin ya
kimi yiyonuz lan osm yönetimi
Kadro değeri her zaman işe yaramıyor sağlam bir taktiğe karşı,oyunun güzelliği de burda bence zaten.Karşılıklı gollü güzel bir maç olsun inşallahKazanma şansın cok yuksek. Takimin benim takimi döver kalite bakımındanBakalim hayırlısı. Sana karşı ozel taktik deneyeceğim
![]()