OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Aga senin aldigin 3 stoperin ikisi almanya liginde oynuyor, Skriniar ise italya'da ve transfer listesinde de yoktu nasil aldin 3'unu birden gel hele anlat bakalim
busted_cop.gif
:money:

Aga senin aldigin 3 stoperin ikisi almanya liginde oynuyor, Skriniar ise italya'da ve transfer listesinde de yoktu nasil aldin 3'unu birden gel hele anlat bakalim
hacı hernandez için aratma yaptım ben
geri kalan adamlar da aramana en yakın kalifiye adamlar geliyor, başka yaptığın uyarlamalara uyan yoksa. (3 tane açılıyor ya kaşiften)

bulmuşken aldım hepsini :D

hacı hernandez için aratma yaptım ben
geri kalan adamlar da aramana en yakın kalifiye adamlar geliyor, başka yaptığın uyarlamalara uyan yoksa. (3 tane açılıyor ya kaşiften)

bulmuşken aldım hepsini :D
Kasif 3 oyuncu getiriyor da hepsini ayni ligden getiriyor, senin kasif 2 stoper almanya liginden ve 1 stoper italya liginden getirdi, bende hic diger ligden oyuncu getirmedi hep ayni ligden tuhaf

Kasif 3 oyuncu getiriyor da hepsini ayni ligden getiriyor, senin kasif 2 stoper almanya liginden ve 1 stoper italya liginden getirdi, bende hic diger ligden oyuncu getirmedi hep ayni ligden tuhaf
Almanya ligi lisans durumundan ötürü sıkıntılı. Sadece bayern topçuları kaşifte çıkıyor. O sebeple olmuş olabilir.
Yoksa havertzi de alıcaktım ilk adımda :D

Kaşifim geri döndü COVİD yüzünden ülkemize girememiş hay allahh

biraz mizah yapalım dedim arkadaşlar :) :)

Asensio’yu eğittik geliştirdik ve kulübümüze 40m kazandırarak hakkını ödedi. Son olarak Goretzkayı da ekibimize dahil ettik ve paramız suyunu çekti. Olsun, 1 günlüğüne de olsa Tigre kulübü gibi hissetmek güzeldi. Ama her güzel şeyin bir sonu vardı..

Asensio’yu eğittik geliştirdik ve kulübümüze 40m kazandırarak hakkını ödedi. Son olarak Goretzkayı da ekibimize dahil ettik ve paramız suyunu çekti. Olsun, 1 günlüğüne de olsa Tigre kulübü gibi hissetmek güzeldi. Ama her güzel şeyin bir sonu vardı..
2 günlük ara vermiştik tekrar başlayacağız gibi operasyonlara
dr levent ve hasan şaş kasetleri izliyor şuan rapor doğrultusunda hareket edeceğiz

o ortasaha değil mi hep forvet getirmiş
Anlamadım bende. Milliyeti Alman seçince kafayı yiyor herhalde.
Felix’i de İspanya’da aradım bulamadım mesela biri almış herhalde bizim ligden sonra satmış kimsede yok çünkü. Gerçi takip ediyom genelde görmedim de alanı ama.İlginç şeyler yaşanıyor oyunda.🧐

Anlamadım bende. Milliyeti Alman seçince kafayı yiyor herhalde.
Felix’i de İspanya’da aradım bulamadım mesela biri almış herhalde bizim ligden sonra satmış kimsede yok çünkü. Gerçi takip ediyom genelde görmedim de alanı ama.İlginç şeyler yaşanıyor oyunda.🧐
boş bi elemanı dün sabah 3 mye sattım o keriz aramızda değildir inş uykuda gelen bildirime güldüm sonra yine uyudum :D

Geri
Üst Alt