Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
Aga senin aldigin 3 stoperin ikisi almanya liginde oynuyor, Skriniar ise italya'da ve transfer listesinde de yoktu nasil aldin 3'unu birden gel hele anlat bakalim

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga senin aldigin 3 stoperin ikisi almanya liginde oynuyor, Skriniar ise italya'da ve transfer listesinde de yoktu nasil aldin 3'unu birden gel hele anlat bakalim

hacı hernandez için aratma yaptım benAga senin aldigin 3 stoperin ikisi almanya liginde oynuyor, Skriniar ise italya'da ve transfer listesinde de yoktu nasil aldin 3'unu birden gel hele anlat bakalim
Kasif 3 oyuncu getiriyor da hepsini ayni ligden getiriyor, senin kasif 2 stoper almanya liginden ve 1 stoper italya liginden getirdi, bende hic diger ligden oyuncu getirmedi hep ayni ligden tuhafhacı hernandez için aratma yaptım ben
geri kalan adamlar da aramana en yakın kalifiye adamlar geliyor, başka yaptığın uyarlamalara uyan yoksa. (3 tane açılıyor ya kaşiften)
bulmuşken aldım hepsini![]()
hile mi diyosun yani bize bi şey söyle yalan veya doğru fark etmezKasif 3 oyuncu getiriyor da hepsini ayni ligden getiriyor, senin kasif 2 stoper almanya liginden ve 1 stoper italya liginden getirdi, bende hic diger ligden oyuncu getirmedi hep ayni ligden tuhaf

hile mi diyosun yani bize bi şey söyle yalan veya doğru fark etmez![]()
Almanya ligi lisans durumundan ötürü sıkıntılı. Sadece bayern topçuları kaşifte çıkıyor. O sebeple olmuş olabilir.Kasif 3 oyuncu getiriyor da hepsini ayni ligden getiriyor, senin kasif 2 stoper almanya liginden ve 1 stoper italya liginden getirdi, bende hic diger ligden oyuncu getirmedi hep ayni ligden tuhaf
2 günlük ara vermiştik tekrar başlayacağız gibi operasyonlaraAsensio’yu eğittik geliştirdik ve kulübümüze 40m kazandırarak hakkını ödedi. Son olarak Goretzkayı da ekibimize dahil ettik ve paramız suyunu çekti. Olsun, 1 günlüğüne de olsa Tigre kulübü gibi hissetmek güzeldi. Ama her güzel şeyin bir sonu vardı..
Şaka maka benim bildiğim genç adam kalmadı ya yüksek ratingli wonderkid. Alman ligi ekli olaydı asıl cevher oradaydı.2 günlük ara vermiştik tekrar başlayacağız gibi operasyonlara
dr levent ve hasan şaş kasetleri izliyor şuan rapor doğrultusunda hareket edeceğiz
Ben havertz için göndermiştim. Gnabry- Latuaro- Dembele’yi buldu geldi. Sonra forumuna girdim baktım Alman ligi lisanstan ötürü kaşifte bulunmuyormuş artık. Aralarında en genç olan da buydudembeleyi almasan iyiydi fransızlardan kurulu 1 ileri uç hayalimiz vardı

o ortasaha değil mi hep forvet getirmişBen havertz için göndermiştim. Gnabry- Latuaro- Dembele’yi buldu geldi. Sonra forumuna girdim baktım Alman ligi lisanstan ötürü kaşifte bulunmuyormuş artık. Aralarında en genç olan da buydu![]()
taktikleri çözene kadar tehlikesiz 1 ekibizULAAAAAAAAAAA tigre ile oynuyomuşummmm
unuttuk Ekli dosyayı görüntüle 76808
Anlamadım bende. Milliyeti Alman seçince kafayı yiyor herhalde.o ortasaha değil mi hep forvet getirmiş
boş bi elemanı dün sabah 3 mye sattım o keriz aramızda değildir inş uykuda gelen bildirime güldüm sonra yine uyudumAnlamadım bende. Milliyeti Alman seçince kafayı yiyor herhalde.
Felix’i de İspanya’da aradım bulamadım mesela biri almış herhalde bizim ligden sonra satmış kimsede yok çünkü. Gerçi takip ediyom genelde görmedim de alanı ama.İlginç şeyler yaşanıyor oyunda.![]()

enteresan 1 sonuç olmuşTaktiği oturtamadık yahu.
Gelen tokatlıyor giden tokatlıyor![]()