- 8 Temmuz 2015
- 35.822
- 70.675
- 3.893
@Murat Kara transfer yapmışsın rdaş 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yaş olarak secim yapsaydin ya reis.Kaşifin bulduğu oyuncular kavani dimaria
ABV!!!!!
kaşifi beklemekten ciğerim soldu
neymar diye yolladık -admin sırtımızdan pıçakladı- 35 yaşında adamları bulur gelirse ağır söverim
Kaşifin bulduğu oyuncular kavani dimaria
ABV!!!!!
Ben A. Vidal'ın satılmasını 4.5 gün bekledim. 16M'a koyduğum halde. Max'dan yaklaşık 2M filan düşük koymuştum bir de.Sarr 150 gundur transfer listesinde sistem almamak icin diretiyor.
Neymara yolladık renktaş dediklerimiz arkamızdan vurduYaş olarak secim yapsaydin ya reis.25-29 ideal mesela forvet icin.

Lew'e gönder. Gücü 91. 21.4M'a aldım. Saint E.'e. 7 haftada 9 golü filan var yanılmıyorsam.Bu nasıl bi talihsizlik lan neymara kaşif göndeririz admin alır, kane’e göndeririz dünya yıldızı diye markette 100+dan satışa çıkar.
3 tane armut bulup gelecek gene.

Tigre'den 1 puan alarak 2.lik yarışını hareketlendirdik![]()

| 1 | Goller | 1 |
| 10 | Şutlar | 10 |
| %10 | İsabet oranı | %10 |
| 8 | Kornerler | 5 |
| 12 | Fauller | 10 |
| 2 0 | Kartlar | 0 0 |
| 50% | Topla oynama | 50% |
Deplasmanda 4 0 yendigimiz macta Yusuf Yazici frikikten iki gol atti ama haftanin 11'inde yok haEkli dosyayı görüntüle 77016
Ekli dosyayı görüntüle 77017Ekli dosyayı görüntüle 77018
Haftanın takımı:
Kepa (Villa Dálmine)
García (Villa Dálmine), Mendy (Brown de Adrogué), de Ligt (Brown de Adrogué)
Sissoko (Santamarina), Díaz B. (Villa Dálmine), de Jong F. (Defensores de Belgrano), Diawara (Villa Dálmine)
Dybala (Villa Dálmine), Vinícius Júnior (Quilmes), João Félix (Defensores de Belgrano)