Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
hain 4 atilir mi sanki guclu takımız herkesi 11e koymussun bir deDeplasmanda 4 0 yendigimiz macta Yusuf Yazici frikikten iki gol atti ama haftanin 11'inde yok ha
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hain 4 atilir mi sanki guclu takımız herkesi 11e koymussun bir deDeplasmanda 4 0 yendigimiz macta Yusuf Yazici frikikten iki gol atti ama haftanin 11'inde yok ha
![]()
oyunun motorunu çözene kadar 2 lig geçer heraldeulan bari PLde acaydiniz ligi arjantin 2.lig dedik bilen de bilmeyen de esit olur dedik girdik, bi kulağımızın arkasi kaldi yav![]()
![]()
![]()

yok yaw bunla mi urasacam mis gibi fmmi atarimoyunun motorunu çözene kadar 2 lig geçer heralde

Zor deplasman ama kazanmak için elimizden geleni yapacağızDemek oynadigi 9 macin hepsini kazanarak ligi domine eden ligin liderini yarin evimizde agirlayacagiz, savasa haziriz.
![]()
benim hasansio da öyleydi postaladım21.4M para verip forvet alıyoruz, herif 2737237 pozisyona girip gol atamıyor. Böyle oyunun ABV.
Kaşif Asensioyu buldu getirdi bugün ilk maçında 2 gol attı aslan parçasıbenim hasansio da öyleydi postaladım
scout geldi perem yok
satılmadı koduğum topçular
82ydi besledik büyüttük 89 ettikKaşif Asensioyu buldu getirdi bugün ilk maçında 2 gol attı aslan parçası
Oyuncum satılırsa yarın 1 forvet daha alacağım inşallah. Bakalım, bu sefer nasıl bir kazma getirecek pezevenk kaşif.benim hasansio da öyleydi postaladım
scout geldi perem yok
satılmadı koduğum topçular
öyle görünüyor@Mehmet Eroğlu sana nazar ettiler rengim dokuluyorsun...
müsabakalarımız keyif versinYarın seninle oynuyoruz. Hepsini 100 yapıp kaleyi gorunce sut yapalim bakalim ne olacak. Bi de çok agresif yapalimöyle görünüyor
artık full ofansif oynayacam 100 e getircem ayarlarımüsabakalarımız keyif versin