Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
atamamış KAZMAMitrovic hiyari gol atabilmis mi reis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atamamış KAZMAMitrovic hiyari gol atabilmis mi reis?
Bi tarafimda patladi gibi bu herif. Ben bu herife tami tamina 21.4M para verdim. ABV. Gucu 87. 75'lik Locadia nerdeyse istisnasiz her mac gol atiyordu. Satacagim bu gidisle. Artik bi 4 gun de bu herifin satilmasini beklerim.atamamış KAZMA
BOUATIB ile takas yapalım benimki atıyoBi tarafimda patladi gibi bu herif. Ben bu herife tami tamina 21.4M para verdim. ABV. Gucu 87. 75'lik Locadia nerdeyse istisnasiz her c gol atiyordu. Satacagim bu gidisle bu herifi. Artik bi 4 gun de bu herifin satilmasini beklerim.

taktik ver boşver mitrovici küme düşecem ilk 4 haftada topladıgım 10 pts ile devam ediyorum@Can Karabacak hayir isin ilginc yani su. Saint E.'ye Aguero'yu aldim. Gucu 91. 80'lik forvetim oynadigi her mac gol atiyorken. Bu herif 3 macta 1 gol atabildi. Ben bu isten bi bok anlamadim.
Rakip rakiptir renktas.taktik ver boşver mitrovici küme düşecem ilk 4 haftada topladıgım 10 pts ile devam ediyorum
dün aldıgım 83lük aouarı satıp başka adam alacam@Can Karabacak Reis illa taktik istiyorsan, Belhanda'yi postalayip yerine iyi 1 box to box alarak ise basla derim.![]()
Ya sana ciddi bir sey soracagim. Sen aylardir bizi mi trolluyorsun, yoksa hakikaten bu herifi cok mu seviyorsun?dün aldıgım 83lük aouarı satıp başka adam alacamo satılmaz unutun onu
![]()
seviyorum :red:Ya sana ciddi bir sey soracagim. Sen aylardir bizi mi trolluyorsun, yoksa hakikaten bu herifi cok mu seviyorsun?
Peki nesini seviyorsun mesela?seviyorum :red:
başına buyruk oluşu, bi anda agresifleşmesi, geri çekilmemesi vs vs yaptıkları yakışıyor başkası yapsa sevmem mesela ama bu hanzo deli gibi bi şeyPeki nesini seviyorsun mesela?

ben almıyom daha zaten işe yaramıyordoymadınız mı doymadınız mııııı