OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

1162204910.jpg.0.jpg

Kaleyi de saglama aldik. Yarin yine bir Brezilya'li geliyor su an ucakta. Birazdan da @Aslan Karadağ ile karsilasmak icin deplasmana gidecegiz, savasa haziriz.
Tam 1 kova.

Hesaplarıma göre, 2. yarıya kadar 3 adet +85 orta saha alacağım. Forvetler zaten +85. Kale +85. O zamana kadar solbekimiz 85, 2 stoperimiz 80'e kadar gelişirler. Satacağım 2 orta sahadan 15M filan gelir, onunla da sağlam 1 stoper alırım. İşte o zaman takım, takıma benzer biraz.

@Aslan Karadağ devre arasında oyun 4-5 gün filan ara veriyor mu?
Yok hacı yeniliğe kapalılar 2016'da önermişim gerek yok fln demişler halbuki oyunu güzelleştirirdi
Ara Transfer Dönemi Olsun

Yok hacı yeniliğe kapalılar 2016'da önermişim gerek yok fln demişler halbuki oyunu güzelleştirirdi
Ara Transfer Dönemi Olsun
Bu tür firmaların çalışma şekli şudur rengim:
Eğer para kazandırıyorsa, uğraşmaya ne gerek var.
Normalde şu oyunun yüzüne bakmam, ki zaten bu sezon bitsin muhtemelen birdaha hayatta oynamam. GSC'de tekrar OSM ligi açılırsa o ayrı konu. Sırf renktaşlarla birlikte oynadığımız için zevkli geliyor. Yoksa 5 kuruş etmez. Oyunun mekaniğini, taktikleri vs çözdüm ama nerden tutarsan tut saçmalıklar silsilesi.

Oyunu iplemediniz yahu. Belhandayı aldın bişey yapmadın sonra.
KACACAK :asd: yav ben oyunu 10 sene once oynadim o zaman boyle degildi ki oyun. arjantin 2. ligde dunya karmasi takim kurulabiliyor sacmalik! zaten al-sat olayini lig baslasiginda ogrendim tren coktan gitmisti rtas ben denk takimlarin mucadelesi olacak diye girmistim yalan yok. oyunda ne yapinca kazaniyosun ya da kaybediyosun o bile belli değil :puhaha:

KACACAK :asd: yav ben oyunu 10 sene once oynadim o zaman boyle degildi ki oyun. arjantin 2. ligde dunya karmasi takim kurulabiliyor sacmalik! zaten al-sat olayini lig baslasiginda ogrendim tren coktan gitmisti rtas ben denk takimlarin mucadelesi olacak diye girmistim yalan yok. oyunda ne yapinca kazaniyosun ya da kaybediyosun o bile belli değil :puhaha:
Renktaş ben oyunu ilk kez oynuyorum ve ben bile oyunu çözdüm. Sıkıntı biraz da sende yani. Hem sıkma canını. Bugün yenersin beni. :D

Bende ilk defa oynuyorum oyun başı şimdiki bilgim olsa ilk 5-6 maçı haybeye kaybetmezdik belki. Al-sat olayı da keza öyle ki 2-3 kişi girmiyor artık zaten. Zevki için oynuyoruz, 5-6 kişi anca ilgilendiğinden fark dünya kadar oldu.

Kısaca oyundan bahsedecek olursak: En önemli nokta al-sat(ticaret) yapmak.Kadromuzdaki oyuncuları satarak para kasıyor ve ligin sonuna kadar açık olan listeden daha iyilerini alarak kadromuzu geliştirebiliyoruz.

İlk mesajı okumadınız mı lan ;D

maç uzun sürdü bugün hala bitmemiş
ayarları hazırlık maçı denemesinde bırakmışım kesin bir şey gelecek ekibin başına

8 nisan 8-0 olacak gibi, korku dolu bakislarla bildirim bekliyoruz

bu maç niye uzun sürüyo yaw 18 de bitmiyor muydu bende hala oynanıyo gözüküyo

Geri
Üst Alt