Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Tam 1 kova.![]()
Kaleyi de saglama aldik. Yarin yine bir Brezilya'li geliyor su an ucakta. Birazdan da @Aslan Karadağ ile karsilasmak icin deplasmana gidecegiz, savasa haziriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam 1 kova.![]()
Kaleyi de saglama aldik. Yarin yine bir Brezilya'li geliyor su an ucakta. Birazdan da @Aslan Karadağ ile karsilasmak icin deplasmana gidecegiz, savasa haziriz.
Yok hacı yeniliğe kapalılar 2016'da önermişim gerek yok fln demişler halbuki oyunu güzelleştirirdiHesaplarıma göre, 2. yarıya kadar 3 adet +85 orta saha alacağım. Forvetler zaten +85. Kale +85. O zamana kadar solbekimiz 85, 2 stoperimiz 80'e kadar gelişirler. Satacağım 2 orta sahadan 15M filan gelir, onunla da sağlam 1 stoper alırım. İşte o zaman takım, takıma benzer biraz.
@Aslan Karadağ devre arasında oyun 4-5 gün filan ara veriyor mu?
Bu tür firmaların çalışma şekli şudur rengim:Yok hacı yeniliğe kapalılar 2016'da önermişim gerek yok fln demişler halbuki oyunu güzelleştirirdi
Ara Transfer Dönemi Olsun
Oyunu iplemediniz yahu. Belhandayı aldın bişey yapmadın sonra.bu sezonun 2.yarisini gormeden oyunu birakirim muhtemelen ucunda 1milyon olsa bile kimse beni bi daha bu cehenneme sokamaz![]()
KACACAKOyunu iplemediniz yahu. Belhandayı aldın bişey yapmadın sonra.
yav ben oyunu 10 sene once oynadim o zaman boyle degildi ki oyun. arjantin 2. ligde dunya karmasi takim kurulabiliyor sacmalik! zaten al-sat olayini lig baslasiginda ogrendim tren coktan gitmisti rtas ben denk takimlarin mucadelesi olacak diye girmistim yalan yok. oyunda ne yapinca kazaniyosun ya da kaybediyosun o bile belli değil 
Renktaş ben oyunu ilk kez oynuyorum ve ben bile oyunu çözdüm. Sıkıntı biraz da sende yani. Hem sıkma canını. Bugün yenersin beni.KACACAKyav ben oyunu 10 sene once oynadim o zaman boyle degildi ki oyun. arjantin 2. ligde dunya karmasi takim kurulabiliyor sacmalik! zaten al-sat olayini lig baslasiginda ogrendim tren coktan gitmisti rtas ben denk takimlarin mucadelesi olacak diye girmistim yalan yok. oyunda ne yapinca kazaniyosun ya da kaybediyosun o bile belli değil
![]()
Bende ilk defa oynuyorum oyun başı şimdiki bilgim olsa ilk 5-6 maçı haybeye kaybetmezdik belki. Al-sat olayı da keza öyle ki 2-3 kişi girmiyor artık zaten. Zevki için oynuyoruz, 5-6 kişi anca ilgilendiğinden fark dünya kadar oldu.KACACAKyav ben oyunu 10 sene once oynadim o zaman boyle degildi ki oyun. arjantin 2. ligde dunya karmasi takim kurulabiliyor sacmalik! zaten al-sat olayini lig baslasiginda ogrendim tren coktan gitmisti rtas ben denk takimlarin mucadelesi olacak diye girmistim yalan yok. oyunda ne yapinca kazaniyosun ya da kaybediyosun o bile belli değil
![]()
Kısaca oyundan bahsedecek olursak: En önemli nokta al-sat(ticaret) yapmak.Kadromuzdaki oyuncuları satarak para kasıyor ve ligin sonuna kadar açık olan listeden daha iyilerini alarak kadromuzu geliştirebiliyoruz.

okuduk da, 33 yaşındaki oyuncuyu 1-1.5a koyunca 1 gün bekletiyordu.İlk mesajı okumadınız mı lan![]()
Oyuna girmeye üşeniyorum rengim. O kadar boktan bi optimizasyonu var ki uygulamasının, takılıp duruyor. Girmişken sonuçları da atıver.maç uzun sürdü bugün hala bitmemiş
ayarları hazırlık maçı denemesinde bırakmışım kesin bir şey gelecek ekibin başına
Hergün tam olarak 17:54'de bitiyordu.bu maç niye uzun sürüyo yaw 18 de bitmiyor muydu bende hala oynanıyo gözüküyo
zaten bitmiyo maçOyuna girmeye üşeniyorum rengim. O kadar boktan bi optimizasyonu var ki uygulamasının, takılıp duruyor. Girmişken sonuçları da atıver.
boşuna girme Topluluktan simülasyon durumuna bakabiliyosun renktaş,şu anda bizim serverdaki 10000 maçın 7000i oynandı gözüküyo,bugün bi yavaş ilerlemişbu maç niye uzun sürüyo yaw 18 de bitmiyor muydu bende hala oynanıyo gözüküyo
şampiyon tescil edilmeli mi edilmemeli miServer çökmüş ligin iptali gündeme gelebilir