Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
ezmisiz ama 0-0 bitmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyice Başakşehire bağladık ligin sonu bile gelmedenLiderden 1 puan koparmışız deplasmanda.
Yarın da admin ile yapalım da sonra ziyadesiyle kek maçlar bizi bekliyor.
BUENOS AIRES - Defensores de Belgrano is doing well under Changeling_. Since Changeling_ has 12 worth of experience, the board of Defensores de Belgrano made a gamble by putting him in charge of the group. Changeling_ himself was clear on that matter: "There are managers who have been around for years, but don't get anything done. I'm planning great things, and with my abilities they are sure to become reality." Spirits are high in Buenos Aires. Which only makes sense, Defensores de Belgrano is doing nicely (9th) in the league. Changeling_'s squad performs well and keeps gaining good results. The manager had the following to say about this: "Defensores de Belgrano is a friendly team with warm people. Our humanity is what brings us success."
Basından...
Ezmiş misin? 3 şutla maçı bitirmişsin 3. Sayıyla 3. Belhanda ile vakit geçire geçire devreleri yakmışsın.ezmisiz ama 0-0 bitmis
EZİLDİN VE KAZANAMADINEzmiş misin? 3 şutla maçı bitirmişsin 3. Sayıyla 3. Belhanda ile vakit geçire geçire devreleri yakmışsın.

aynen oyle, 2 puan kaybetmisiz ama 1 puan da iyidir boyle balon kadrolu rakip bulunca kapacaksin puani yapacak 1 sey yokhaftayı karla kapatmışız

2. maçta eline verince görürsün balon kadroyu.aynen oyle, 2 puan kaybetmisiz ama 1 puan da iyidir boyle balon kadrolu rakip bulunca kapacaksin puani yapacak 1 sey yok![]()
İspanya çıkarmasıyla sol bek José Gaya'yı da ekibimize kazandırdık.
Tek tük ufak dokunuşlar kaldı transferi bitiriyoruz.
Ben sana dün bil bakalım kim tarafından marizleneceksin dedim. Sen direkt ben sandın ve laf soktun. Bugünü kast ediyordum. Ama işte, düşman bellemişsin beni abi.Tokatlanmışız.. Üzdü
jimmy durmazYarın maçtan sonra bonserviste anlaşırsak Galatasaraylı birini getirecez..
Orta sahaya adamım eksik.Forvete daha yeni Mahrez'i aldım..jimmy durmaz![]()