İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
biraz rencide etmişiz hocam kusura bakma6-1 mi yuh ulan
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biraz rencide etmişiz hocam kusura bakma6-1 mi yuh ulan
![]()

Saman altından su yürütenler var renktaş.bu Defensores kadro değerinde Tigre'yi de geçecek duruma gelmiş hangi ara bu kadar güçlendi yav
puan durumunda bayağı geride kalmış sıkıntı yok gibi görünüyorSaman altından su yürütenler var renktaş.

Allah bize akıl fikir versin. Bu boktan oyunu oynayacak kadar işsiziz.Geçen haftasonu antrenman+dostluk maçında ekstra gelişimdi,bu hafta sadece dostluk maçı gelişimi yapmışlar iyice saçmalamaya başladılar,
Hızlı kaşif geleydi keşke.
Ekli dosyayı görüntüle 77275

ama unuttum kadroyu ayarlamayi neyse 
Renktaş seni zar zor yendim ondan önceki 2 maç 1 puan aldık daha ne kem göz olacak,gören de 10 puan fark attık sanacak@Berkay Kandemir sessiz sedasız şampiyonluğa gidiyor ey GSC-i OSM.
Bu konuda bir şeyler yapmamız lazım. Kem gözler devreye.![]()
Villa Dalmine ve Tigre de fena geliyor arkadan seri galibiyetlerle,nefeslerini ensemizde hissediyoruzDonk (Sekherpare) hayırlı olsun..Yarın maçtan sonra bonserviste anlaşırsak Galatasaraylı birini getirecez..
Sorma yaw bir de 3-4-3 çok ofansif olur diye 4-3-3'e dönmüştüm bu maçtan önce@Aslan Karadağ Rengim 6 tane yemeyi nasıl başardın o kadro ile yav?![]()

Gerçek hayattan bahsediyorum yav. Tam bir çöp.@Onur Adıbelli beğenmediğin felix 4 maçta 4 golle gidiyor![]()
14 oyuncum varmisss