OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

@Berkay Kandemir kardesimle pazarlikta anlasamadik o paraya gider kaşiften alirim ben kaşiften! zaten mijo caktas diye bi herife para bayıldım 72 imis 82 sandim ben:puhaha:

13.hafta sonuçlar.webp
puan1.webp
puan2.webp

Haftanın takımı:

Ederson (Brown de Adrogué); de Ligt (Brown de Adrogué), Alexander-Arnold (Defensores de Belgrano), Godín (Atlético de Rafaela) Rodri (Atlético de Rafaela), Milinkovic-Savic (Brown de Adrogué), Zaniolo (Defensores de Belgrano), Guendouzi (Defensores de Belgrano)
Dembélé (Brown de Adrogué), Silva (All Boys), Dembélé (Defensores de Belgrano)

Alım algoritması ilginç hakkaten sterling 24 saat olmadan 50ye giderken gnabry 40a satılmıyor üstelik daha genç ve 1-2 rating fark var.
Orta sahalar 20-25 yaş aralığı 5-15 arası 1 günde satılıyor mesela.

neyse yolumuza tam gaz devam ediyoruz önemli oyuncularımızı dinlendirdik bu maç.

Acil yonetiminizden Comolliyi dehleyin ki oyunculariniz satilsin. Yoksa daha cok beklersiniz

Evet maalesef Galatasarayımızı farklı yenerek yolumuza 10'da 10 ile devam ediyoruz.

1586532812200.png

1586532866010.png

Fiyat arttıkça tabii ki zorlaşıyor ama Sterling daha 1 günde 50 milyona gitti,benim Ben yedder 5 gündür 25 milyona satılamadı,oyun kafasına göre alım yapıyor
Mitrovic 1 gunde 29'a gitti, Lewandowski'yi ve Son'u tipki Mitrovic'teki gibi max fiyattan 10M dusuk fiyata koymama ragmen bu gece ikisi de satilmamis. A. Vidal'i 16'ya satmak icin 4.5 gun filan beklemistim. Alt yapisina soktugumun oyunu...

Ekli dosyayı görüntüle 77272
Ekli dosyayı görüntüle 77273Ekli dosyayı görüntüle 77274
Haftanın takımı:

ter Stegen (Defensores de Belgrano)
Alexander-Arnold (Defensores de Belgrano), Gayà (Defensores de Belgrano), Lovren (Almagro), Hernández (Defensores de Belgrano)Coutinho (All Boys), Ramsey (Almagro), Alli (Tigre)
Cristiano Ronaldo (Almagro), Mbappé (Tigre), Salah (Defensores de Belgrano)
6 atan Zurh değil abi. Berkay Kandemir. Zurh'un nick Murhan. Berabere kalmış.
Yok yav şurda 6 atmış

Geri
Üst Alt