Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
O fiyata biraz zor satılır renktaş.Gnabry'i markete koyalı 1 hafta olacak neredeyse
Hala satılmadı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O fiyata biraz zor satılır renktaş.Gnabry'i markete koyalı 1 hafta olacak neredeyse
Hala satılmadı![]()

Madem oyundasin sonuçları niye atmiyorsun hain adam.yine yenilmisiz @Berkay Kandemir den bi adamlik bekliyorum bakalim![]()
pcde degilim telle ss al kes yukle uzun suruyo tel eski zatenMadem oyundasin sonuçları niye atmiyorsun hain adam.

10,3 e aldım renktaş o adamı dün,daha aşağısı kurtarmıyor malesef geliş fiyatına kadar düştüm@Berkay Kandemir kardesimle pazarlikta anlasamadik o paraya gider kaşiften alirim ben kaşiften! zaten mijo caktas diye bi herife para bayıldım 72 imis 82 sandim ben![]()
Fiyat arttıkça tabii ki zorlaşıyor ama Sterling daha 1 günde 50 milyona gitti,benim Ben yedder 5 gündür 25 milyona satılamadı,oyun kafasına göre alım yapıyorO fiyata biraz zor satılır renktaş.![]()
Mitrovic 1 gunde 29'a gitti, Lewandowski'yi ve Son'u tipki Mitrovic'teki gibi max fiyattan 10M dusuk fiyata koymama ragmen bu gece ikisi de satilmamis. A. Vidal'i 16'ya satmak icin 4.5 gun filan beklemistim. Alt yapisina soktugumun oyunu...Fiyat arttıkça tabii ki zorlaşıyor ama Sterling daha 1 günde 50 milyona gitti,benim Ben yedder 5 gündür 25 milyona satılamadı,oyun kafasına göre alım yapıyor
6 atan Zurh değil abi. Berkay Kandemir. Zurh'un nick murhan38. Berabere kalmış.Murhan'dan 6 yiyen kim
Ekli dosyayı görüntüle 77272
Ekli dosyayı görüntüle 77273Ekli dosyayı görüntüle 77274
Haftanın takımı:
ter Stegen (Defensores de Belgrano)
Alexander-Arnold (Defensores de Belgrano), Gayà (Defensores de Belgrano), Lovren (Almagro), Hernández (Defensores de Belgrano)Coutinho (All Boys), Ramsey (Almagro), Alli (Tigre)
Cristiano Ronaldo (Almagro), Mbappé (Tigre), Salah (Defensores de Belgrano)
Yok yav şurda 6 atmış6 atan Zurh değil abi. Berkay Kandemir. Zurh'un nick Murhan. Berabere kalmış.
O Berke Deniz abi. Oyunu bıraktı. Gelen gecen 6-8 filan atıyor zaten.Yok yav şurda 6 atmış
dün 6 atmisiz bugün berabere bitmis6 atan Zurh değil abi. Berkay Kandemir. Zurh'un nick murhan38. Berabere kalmış.
Ayıp ediyorsunuz knkO Berke Deniz abi. Oyunu bıraktı. Gelen gecen 6-8 filan atıyor zaten.![]()
Az önce yine 8 tane yedin benden.Ayıp ediyorsunuz knk![]()