Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
@Murat Saylak Zurh ula senin kadro iyiymis baya, ben ezik saniyordum. Nasil ligde bu konumda olmayi basardin? Helal valla. Ucu ucuna yenebildin 1-0. Taktik cahili seni. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

piyasa degeri ve ortalama deger olarak 10. veya 11.siradayim, daha önce kadro daha kötüydü. kadro kalitesiz@Murat Saylak Zurh ula senin kadro iyiymis baya, ben ezik saniyordum. Nasil ligde bu konumda olmayi basardin? Helal valla. Ucu ucuna yenebildin 1-0. Taktik cahili seni.![]()
quilmes kalecisini haftanin kalecisi yapmisiz
NE MUTLU MÜTEVAZILARA
![]()
koyacam abi dinlendi kralReis yarınki maçımız için öngörün nedir? Belhandayi koyuyormusun ilk 11e?
1-0 cifte sans kusura bakmakoyacam abi dinlendi kral1-0 cifte sans kusura bakma
ya onu hic sorma bana bile 5311 çıkmış 1 puan alinca sansim en cok cana tutuyo diyo 1 pointe seviniyo yazikFazla @Onur Adıbelli ile takılıyorsun. Heyecanını sevdim ustat!
ya onu hic sorma bana bile 5311 çıkmış 1 puan alinca sansim en cok cana tutuyo diyo 1 pointe seviniyo yazik
KAÇACAK - > @Onur AdıbelliAykut Kocaman taktigi uygulamis kral
Sana güzel 1 koyamazsam bana da yazıklar olsun.ya onu hic sorma bana bile 5311 çıkmış 1 puan alinca sansim en cok cana tutuyo diyo 1 pointe seviniyo yazik
Sana güzel 1 koyamazsam bana da yazıklar olsun.
sakin ol champ
Zurna cup'u salmanı salık veririm3 maçımız kaldı yarın birincisini yapıyoruz çelme yemezsek önümüz açık
ben lig maçı sanıyodum yawZurna cup'u salmanı salık veririm
neyse o maç da içerdeymişİçerde gibi gösteriyor ama kupa maçlarının hepsini tarafsız sahada oynatıyorben lig maçı sanıyodum yawneyse o maç da içerdeymiş
şimdi takvime baktım daİçerde gibi gösteriyor ama kupa maçlarının hepsini tarafsız sahada oynatıyor