Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Elimden geleni yapacağım o halde.3 rakibimle de maçın varmış![]()
7-2-1 iyidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimden geleni yapacağım o halde.3 rakibimle de maçın varmış![]()
3 rakibimle de maçın varmış![]()
ulan böyle diyip 16 defansla çıkmışsın maçaZurna cup'u salmanı salık veririm

ulan böyle diyip 16 defansla çıkmışsın maça![]()
zaten süt kupasıydı, yeni adamımı denemek için format değişmiştim

2.dakikada rakibin ayağını kırmaktan kırmızı yemişiz ama ayağı kırılan kimse yok ne yapacaz bu işi :dEkli dosyayı görüntüle 78485
İzleyenlere tam anlamıyla bir futbol şöleni yaşatmışız renktaş@Çağrı Yüce
Bu kırmızı hakem gelince iş şansa kalıyor, geçen de beni yaktı lanet herif2.dakikada rakibin ayağını kırmaktan kırmızı yemişiz ama ayağı kırılan kimse yok ne yapacaz bu işi :d
İkilemde bıraktın şimdi beni lig maçımızda 5'li bu taktiğim işler mi işlemez mizaten süt kupasıydı, yeni adamımı denemek için format değişmiştim![]()

Finalde başarılar rengim lige odaklanıp süt kupasını önemsememeni salık veririmBu kırmızı hakem gelince iş şansa kalıyor, geçen de beni yaktı lanet herif
Sağol renktaş başarılar sana da,son maçtan 1 gün önceymiş final,ligin gidişatına göre rotasyona gideriz mecburFinalde başarılar rengim lige odaklanıp süt kupasını önemsememeni salık veririm
Peki bundan Tigrenin haberi var mısüt cup var imis tüh oyunculari idmana sokardim, neyse 3-0 degil 1-0 kazaniriz
ilk 3 belli olduğundan ilk günlerdeki heyecanım kalmadı@İbrahim Gençtürk Yarin benimle oynuyorsun. Duygularini alalim.