OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Hem San Marino, hem ikinci lig :D

Forvete mahalle firincisi olan Muammer abiyi koyuyorum

@
Herkesin eşit parası mi oluyor transfer falan mı yapıcaz azıcık bilgilendirin lütfen. Mal gibi kalmayalım ilk defa oynayacağım.
Reis Öncelikle 4 adamı antrenmana koy, 4 adamı maksimum fiyattan listeye ekle ve stadyumu genişlet günde 8 defa oyun alım yapıyor listeden para geldikçe kadroyu genişletmen lazım ilk maça 4 gün var zaten ilk gün milleti takip edince anlarsın oyunu

@

Reis Öncelikle 4 adamı antrenmana koy, 4 adamı maksimum fiyattan listeye ekle ve stadyumu genişlet günde 8 defa oyun alım yapıyor listeden para geldikçe kadroyu genişletmen lazım ilk maça 4 gün var zaten ilk gün milleti takip edince anlarsın oyunu
transfer nasıl yapıyoruz
oyuncu falan aratamadım ben

tigre iyi takım yaww
deal.gif
evillol.gif

@

ben de bişeyler yaptım ama bilmiyom inş tünel bok bi yere çıkmaz :asd:

Bu arada transfer listesinde görünen oyuncular sadece bizim Fatih Terim Ligi'ndeki üyelerin transfer listesine eklediği oyuncular mı, yoksa başka liglerden oyuncular da var mı?

Geri
Üst Alt