OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Bu arada transfer yasagini son 12 saatte kaldirabilen Ankaragucu'ne dondum anasini satayim. Sabah 4 oyuncu birden aldim. Hepsi < 24. 72'lik gencecik forveti de 4.4M'a aldim @Can Karabacak sana degil bana kismetmis. :D

@Mehmet Eroğlu takimin en iyi oyunculari antrenmanda oldugu halde nasil da yenemedin ama. Uzulerek belirtmeliyim ki fakir ama gururlu gimnasia j ve m sana flutu otturecek.

Savunmamıza iki bomba transfer yaptık. HO.

Bu boss coins'u nasil kolay yukseltebiliyoruz? Kasifin getirdigi oyunculari alabilmek icin yukseltmem lazim.

Beranda'ya karşı oynayan lütfen agresif oynatsın. Ayağını ağzına versin şerronun

Bu boss coins'u nasil kolay yukseltebiliyoruz? Kasifin getirdigi oyunculari alabilmek icin yukseltmem lazim.
Bedava kısmına bak. Anket doldurana 500 tane mi ne veriyordu dün gece biraz uğraştım da çok gezdirdi bıraktım. Başka oyunlari oynayarak 1000 altın falan da kazanabiliyorsun.

Ya cok erken saatte oynanacak maclar. Turkiye ile 2 saatlik zaman farkini unutmusum :D sabah antrenman yaptiramadim maça yetismiyor diye.

Uzun bir lig olacak uzuun

Solanke belasından kurtulmuşuz da
Maç saati geldi defans ağır leş, en iyi topçu 63.

Maç için hazırlıkları yaptık.Kulüp sekmesinden Sponsorlar'a tıklayarak stat sponsorlarından gelir elde edebilirsiniz..

Geri
Üst Alt