OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

bugünlük 1 alım daha kaldı saat 2-3 civarlarında gerçekleşiyor bakalım son umut
Ben de ona bel bagladigimdan dolayi sacma sapan 2 adam aldim eldekileri satmak icin. Satmak icin yeterli oyuncu yok diyordu. Oyuna basladigimdan beri sistemin satin alimlari hep ayni saatte gerceklesmis. Bugunden sonra degisir mi, orasini bilmiyorum tabii.

Ben de ona bel bagladigimdan dolayi sacma sapan 2 adam aldim eldekileri satmak icin. Satmak icin yeterli oyuncu yok diyordu. Oyuna basladigimdan beri sistemin satin alimlari hep ayni saatte gerceklesmis. Bugunden sonra degisir mi, orasini bilmiyorum tabii.
sistem gece çok alım yapıyor aldığı oyuncuların sayısı zaman geçtikçe azalacak. bide transfer listesinde ki otomatik gelen oyuncular çok pahalı kaşif çok daha ekonomik

Reklami 6 kez izleyebiliyorsun ve her izlediginde 2 coin geliyor toplam 12 yani. 1 saat sonra tekrar izleyebiliyorsun ama en az 60 coins lazim
3 reklam izleme bölümü var mobil uygulamasında hepsinden 3 tane izlettiriyor 9 veriyor x2 de kampanya var 18 ediyor. dediğin gibi saat başı takip edersen 8 saat arayla izledin diyelim
18x8=144 coins alırsın o teklifleri tamamlamak zor bence

3 reklam izleme bölümü var mobil uygulamasında hepsinden 3 tane izlettiriyor 9 veriyor x2 de kampanya var 18 ediyor. dediğin gibi saat başı takip edersen 8 saat arayla izledin diyelim
18x8=144 coins alırsın o teklifleri tamamlamak zor bence
ana sayfa, sekmelerdeki bedava ve diğer 3.kısım neresi renktaş

ana sayfa, sekmelerdeki bedava ve diğer 3.kısım neresi renktaş
_20200328_142423.webp

278'in olduğu yere tıklayınca sağ alt köşede çıkıyor video izleme şeysi
_20200328_142339.webp

_20200328_142326.webp

Puhahah gece anketle ben de uğraştım oradan oraya suruklediler küfür edip kapattım.

Oyunun dinamiği çok saçma ya. 1 milyonluk adama 6 milyon değer biçtim aldılar :D Vay enayiler

sistem gece çok alım yapıyor aldığı oyuncuların sayısı zaman geçtikçe azalacak. bide transfer listesinde ki otomatik gelen oyuncular çok pahalı kaşif çok daha ekonomik
Ben bugun Guardado'yu aldim 14M'a Saint E. 'e. Yasi 33 ama hucum / defans 85.

Bazen iyi genc oyuncular da dusuyor. Mesela 6M'a Lodi'yi aldim daha yasi 21 ve gucu 80 oldu olacak.

Vakti zamanında 3500-4000'lerdeydi sizler için lig aça aça düşürdük altınlarım GSCimbom'a feda olsun!!!
Renktaş önceki sezonlarda kazandığın başarılar, coinsler sonraki sezonları da etkiliyor mu? Öyle oluyorsa haksız rekabet olmuyor mu sonuçta ilk defa oynayan birine karşı çok avantajlı oluyorsun.

Bende de dun 120 tane vardi gece. 5 tane hazirlik maci yaptim. (Saint E. dahil) bugun 62 tane var hem Saint E. ile hem de Gamnasia J ile alacagim oyunculara tam yetiyor. Dun fena coin kastim x2 etkinligi var diye. Artik ugrasmam ama.

Renktaş önceki sezonlarda kazandığın başarılar, coinsler sonraki sezonları da etkiliyor mu? Öyle oluyorsa haksız rekabet olmuyor mu sonuçta ilk defa oynayan birine karşı çok avantajlı oluyorsun.
Yok etkilemiyor ilk oynayana karşı da coins kullanımı dışında(ki onu da sınırlandırdık bu ligde) bir avantajım yok çünkü oyun basit zaten al-sat yapıp iyi taktik oturtursan öttürüyorsun

bu lig kurtlar sofrası rengim hazır oyuncularda lazım hepsini genç alıp nereye kadar geliştireceksin :D
Saint E. ile dehset kadro kurdum ya. PSG'den sonra en guclu kadro bende.
10M param var. 2 tane genc azmani 35M'a okutacagim. 45M'a 2 tane kallavi forvet alacagim.
Miranda da sonraki hedef. 13M gucu 88. 5 haftaya PSG'yi gecersem sasirmam.
Patricio, Grimaldo, Chilwell, Joa Cangelo, Guardado, Van De Beek filan baya saglam ve cok da alternatifli kadro oldu. Yas ortalamasi 24 filan.

Yok etkilemiyor ilk oynayana karşı da coins kullanımı dışında(ki onu da sınırlandırdık bu ligde) bir avantajım yok çünkü oyun basit zaten al-sat yapıp iyi taktik oturtursan öttürüyorsun
renktaş sanki bi ara aynı milletten en az 6 oyuncu olunca falan kazanma olasılığın artıyordu öyle şeyler devam ediyor mu

Geri
Üst Alt