Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Tahminleri alalim.Oha ilk haftadan dev derbi
Gimnasia y Esgrima de J vs Gimnasia y Esgrima de M
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahminleri alalim.Oha ilk haftadan dev derbi
Gimnasia y Esgrima de J vs Gimnasia y Esgrima de M
golsüz beraberlikTahminleri alalim.
5 yerim reisRakibin en önemli ismi Belhanda'yı kitlersem maç bende
Tehlikeli bölgede Hunou'nun adamı belli

Belhanda'ya karşı bir şey yapmana gerek yok. Herif boş kaleye topu yetiştiremiyor zaten.Rakibin en önemli ismi Belhanda'yı kitlersem maç bende
Tehlikeli bölgede Hunou'nun adamı belli
dün dostluk maçında ondan gol yedim :/Belhanda'ya karşı bir şey yapmana gerek yok. Herif boş kaleye topu yetiştiremiyor zaten.
Belhanda'dan gol yemek ha? İstifa da bir hizmettir.dün dostluk maçında ondan gol yedim :/
Koyu bir şekilde yazılanlar senin ligindeki takımlar. Gerisi sistem.Wan Bissaka satılık listesindeydi 10 milyona aldım 18'e sattım puhahahaBu alanlar bot mu yoksa enayi mi? .d
Diğer ligdeki takımlar bot yani. Ben de diyorum bu kadar gerizekalı olamazlar herhaldeKoyu bir şekilde yazılanlar senin ligindeki takımlar. Gerisi sistem.
Yazılı anlatım maç bitince rengim..Maçlar saat kaçta izlenebiliyordu ?
Iste saat kaçtaYazılı anlatım maç bitince rengim..
Bu ligi bilmediğimden en fazla 1 saat içinde maç biter rengim..Iste saat kaçta
bu bitim olayi ayarlanabiliyor muydu ki? orn 10 dkde bitsin 15 dkde bitsin vs diyeMac oynanirken izleyememe olayi cok sacma olmus. Hele hele macin bitmesinin 62647373 saat surmesi ise uber sacma olmus.
Yok, bu oyunun bok yemesi. Saint E. ile Fransa Ligi'ni de oynuyorum ayni hesaptan. Onda da durum ayniydi.bu bitim olayi ayarlanabiliyor muydu ki? orn 10 dkde bitsin 15 dkde bitsin vs diye