OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

gerek yok rtaş rotasyonda adam lazım 58-60 overall adamlarla yetiniriz :D
Herkes asagi yukari ayni degerde olan kadro ile basladi zaten, copleri satarak kasifi yolla genc yetenekler getirsin iki katina satarsan param yok falan demezsin, bunu sureklilik haline getir yoksa Belhanda ve Boutaib ile nereye kadar ;D

Bu arada ne kadar kadro değerinin olduğundan ziyade, niteliği önemli bence. 50-55'lik birsürü fazladan adamı kadroda tutmanın anlamı yok.

Bir de Kadro değeri yanıltıcı olabilir.
Mesela bazı arkadaşlar çok yüksek 2-3 tane adam almış, kadronun gerisi tırt. Ama kadro değeri çok yüksek gözüküyor. Pek mantıklı değil gibi.

Bu arada ne kadar kadro değerinin olduğundan ziyade, niteliği önemli bence. 50-55'lik birsürü adamı kadroda tutmanın anlamı yok. Kadro değeri yanıltıcı olabilir.

Mesela bazı arkadaşlar çok yüksek 2-3 tane adam almış, kadronun gerisi tırt. Ama kadro değeri çok yüksek gözüküyor. Pek mantıklı değil gibi.
ben dengeli kadro kurdugumu düşünüyorum. 2 forvetim 75lik olacağına takımımın değeri 63-65 falan benim.

can hamzaoğlu​

belhandaya sulanan arkadaşlar
images(34).webp

:asd:

Saint E.'de an itibariyle hucum hattim:
Lewandowski (91), Aubameyang (89) Chekwueze mudur nedir (82), Stengs (81) ve Nordin (21 yaş 77 overall )

Toplam kadro degeri 177M.

200'e dogru hizla gidiyoruz. 3'de 3 ile basladik.

2 eksik parca kaldi. Onlari da tamamlayayim, ss atarim. Efsane kadro oldu efsane.

aslan hocamın kadro süper, atlattık ama siz düşünün şimdi 😂
O iş bende. Raat olun. Aslan Karadağ ile maçım ne zaman bilmiyorum ama hallederiz. 2 tane orta saha 1 tane stoper aldım mı kafa rahat benim. Zor olan kısmı geçtik. Kadrolar yavaş yavaş şekillendi.

Ne diyorsun kadrom hakkında kral?

Geri
Üst Alt