- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Memo bugün de Mbappe'yi almış adam göz göre göre champluğa gidecek göz mü yumacaksınız ey romalılar@Aslan Karadağ
@Çağrı Yüce
biz Mehmet’e sardık da esas tehlikeli adamlar bunlar. Ufak ufak zirveye yol yapmışlar
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Memo bugün de Mbappe'yi almış adam göz göre göre champluğa gidecek göz mü yumacaksınız ey romalılar@Aslan Karadağ
@Çağrı Yüce
biz Mehmet’e sardık da esas tehlikeli adamlar bunlar. Ufak ufak zirveye yol yapmışlar
![]()
seninde mbappe hotrent a. arnold haae hayırlı işler

Lewandowski ve Aubameyang var reis bende.
kendisi şuan gerçekte en beğendiğim player mecbur almak zorundaydımseninde mbappe ho
forvet planlarımda değişliğe yol açtın reis![]()

Borç ver bana sayın tefeci. Listedeki adamları al. Birkaç hafta sonra eklediğin bi adamı maxdan almak suretiyle ödeme yapayım.kendisi şuan gerçekte en beğendiğim player mecbur almak zorundaydım![]()
bunu reddetmeyi unutmuşum hemen geliyorum

adamın tek varoluş sebebi yav
belhandayı alacaktın aslında yüksek fiyattan satacaktın mecbur alacak zatenadamın tek varoluş sebebi yav
takımdaki diğer topçular mahalle esnafı zaten

Gscinin sevgilisi Sistoyu ve Tsubasadan Matsuyamayı almışsınkiskanmayalim.
we have belhanda, they don't!
kiskanmayalim.
we have belhanda, they don't!
evet, kadroyu guclendirmek gerekti biraz ve uzun zamandan beri takip ettigimiz 2 oyuncuyu kadromuza kattık. eldeki imkanlar dahilinde gayet yeterli isimler. 1 orta saha ve bir defans daha alabilirsek iyi olur ama ne coin kaldi ne para :'(Gscinin sevgilisi Sistoyu ve Tsubasadan Matsuyamayı almışsın
paraya benzin dök yak üstat daha iyi napıyosun
Bu herifte para bok gibi reis. Nereye harcayacağını şaşırmış.paraya benzin dök yak üstat daha iyi napıyosun