OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

@Aslan Karadağ
@Çağrı Yüce

biz Mehmet’e sardık da esas tehlikeli adamlar bunlar. Ufak ufak zirveye yol yapmışlar:sopa:

images
Memo bugün de Mbappe'yi almış adam göz göre göre champluğa gidecek göz mü yumacaksınız ey romalılar

Gscinin sevgilisi Sistoyu ve Tsubasadan Matsuyamayı almışsın
evet, kadroyu guclendirmek gerekti biraz ve uzun zamandan beri takip ettigimiz 2 oyuncuyu kadromuza kattık. eldeki imkanlar dahilinde gayet yeterli isimler. 1 orta saha ve bir defans daha alabilirsek iyi olur ama ne coin kaldi ne para :'(

Evet, orta sahaya 1 adet Brezilya'lı wonderkid daha aldık. Listedeki 2 orta sahamız satıldıktan sonra 2 tane daha alacağım inşallah. Pezevenk kaşifi yolladım ama paramız yok. 64K'ya düştük.

Yalnız bu kaşifin 2 saate dönmesine fena alıştık. Etkinlik bitince tekrar 16 saat beklemek çok eziyet olacak. Alabildiğinizi alın.

1 forvet
3 orta saha (eldekilerden 2'sini satıyorum zaten)
1 stoper

aldım mı

kadronun ilk aşaması tamam benim için.

@Mehmet Eroğlu tefecilik konusunda ciddiydim. Ateşlesene bir şeyler. Biraz hayır duası al. Yaptığın transferlerde gözümüz kaldı. Bak, götü doğrultamayacaksın. Benden söylemesi. Biraz zekat ver lan. :D

İlk iç saha maçımız için tüm şehirde hayat durmuş durumda. Taraftarlarımızın maça yoğun ilgisi var. #Hedef10

Geri
Üst Alt