Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
kaşif geldi, shakhtarli marcos antonioyu para yok diye alamıyorum hay anasını
:-)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen. Ben de baya kastim. Bugun son saniyordum. Umarim biraz daha devam eder. Yoksa halimiz duman valla. 1 reklam 1 coin...X2 hala devam ediyor şu an aldım. Yalnız cumadan beri x2 sayesinde toplam 200-250 coins aldım
Aynen gun icerisinde oyuncu satamadik gitti kasif sabah gelmisti hala bekliyorkaşif geldi, shakhtarli marcos antonioyu para yok diye alamıyorum hay anasını:-)
Bende hala bitmedi reis sende nasil bitmis oluyorAllah kahretsin yav event bitti bizim para eden topçular satılmadığından bi boka yaramadı.
Para olmadığından scout sabahtan beri duruyor açılmadan.
lafın gelişi o yav, sabah 9 itibariyle bitecek(tr saati ile)Bende hala bitmedi reis sende nasil bitmis oluyor

benden iyi bi ortasahamı almışlar, 3 milyonalafın gelişi o yav, sabah 9 itibariyle bitecek(tr saati ile)
bütün gün bekledik tıkırtı olmadı, milletin transfer showunu izliyoruz
@Can Karabacak bizden yine bişey alan olmamış
senin takım da 20 milyonluk satış yapmışGecenin saat 4ü Tigre bilgisayara 45 m euroluk satış yapmış biz hala bu ligi oynayalım

Az once 650k'ya aldigim adami 1 saat gecmedem 1.1M'a sattim.Yeminle oyun sadece benim oyuncuları almamak için özel çaba gösteriyor olmalı. Başka açıklaması yok yahu.
Hacı bu durum tigre ve brown takımına işlemiyor sanırım. Her yenilemede 20mlik topçuları çatur çutur satılıyorAz once 650k'ya aldigim adami 1 saat gecmedem 1.1M'a sattim.Tertemiz 550K. Para paradir bizim gibi fakir kulupler icin. Yuksek degerli oyuncular biraz gec satiliyor. Saint E. ile ben de ayni sorunu yasiyorum. 2 gun suruyor genelde.
İsin kurali su:
Hizli satilmasi icin sistemin satin alma saatlerine denk getireceksin + pahali olmayacak.
Sistem, orta pahaliliktaki adamlari da genelde bi satin alma atlattiktan sonra aliyor.

Hacı bu durum tigre ve brown takımına işlemiyor sanırım. Her yenilemede 20mlik topçuları çatur çutur satılıyor
Benim koyduklarım 10m ve 20-22 yaşında. Solankedede aynı problem oldu mesela. Yüksek sayılabilecek meblağ eden topçularım satılmıyor.
Illa Fas'li oyuncu almak istiyorum diyorsan bende Fas'li bir kaleci var De Gea'nin bir tik alti bir goz at istersentransfer sezonunu kapattim, kasif getirirse bi firsat transferi yaparım arada.