OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Allah kahretsin yav event bitti bizim para eden topçular satılmadığından bi boka yaramadı.
Para olmadığından scout sabahtan beri duruyor açılmadan.

Sakın ha 10 milyonluk adamlarım satılmasın
3m'luklar satılsın bişey alamayalım öyle mal gibi satmış olmak için satalım.

Etkinlik bitti maalesef. Bugun 4 oyuncum da satilmis. Kadromu buyuk olcude sekillendirdim. Su 25 yas ustu defanslardan da kurtulmak istiyorum. 3'unu de satisa koydum. Yerlerine 3 adet wonderkid almak icin kasifi yolladim. 1 forvet de aldim mi gerisi oyuncu gelistir + sat seklinde olacagindan fazla oyunla ugrasmak zorunda kalmayacagim.

Yeminle oyun sadece benim oyuncuları almamak için özel çaba gösteriyor olmalı. Başka açıklaması yok yahu.
Az once 650k'ya aldigim adami 1 saat gecmedem 1.1M'a sattim. :D Tertemiz 550K. Para paradir bizim gibi fakir kulupler icin. Yuksek degerli oyuncular biraz gec satiliyor. Saint E. ile ben de ayni sorunu yasiyorum. 2 gun suruyor genelde.

İsin kurali su:
Hizli satilmasi icin sistemin satin alma saatlerine denk getireceksin + pahali olmayacak.
Sistem, orta pahaliliktaki adamlari da genelde bi satin alma atlattiktan sonra aliyor.

Demek simdi kasifi yollasak 16 saat bekleyecegiz

IMG-20180827-WA0002.webp

Az once 650k'ya aldigim adami 1 saat gecmedem 1.1M'a sattim. :D Tertemiz 550K. Para paradir bizim gibi fakir kulupler icin. Yuksek degerli oyuncular biraz gec satiliyor. Saint E. ile ben de ayni sorunu yasiyorum. 2 gun suruyor genelde.

İsin kurali su:
Hizli satilmasi icin sistemin satin alma saatlerine denk getireceksin + pahali olmayacak.
Sistem, orta pahaliliktaki adamlari da genelde bi satin alma atlattiktan sonra aliyor.
Hacı bu durum tigre ve brown takımına işlemiyor sanırım. Her yenilemede 20mlik topçuları çatur çutur satılıyor :nooo:
Benim koyduklarım 10m ve 20-22 yaşında. Solankedede aynı problem oldu mesela. Yüksek sayılabilecek meblağ eden topçularım satılmıyor.

Hacı bu durum tigre ve brown takımına işlemiyor sanırım. Her yenilemede 20mlik topçuları çatur çutur satılıyor :nooo:
Benim koyduklarım 10m ve 20-22 yaşında. Solankedede aynı problem oldu mesela. Yüksek sayılabilecek meblağ eden topçularım satılmıyor.
Screenshot_20200330-144701_OSM.webp

Orta sahayi ingilizlerle doldurmussun renktas takimin Sheffield United'e benziyor

transfer sezonunu kapattim, kasif getirirse bi firsat transferi yaparım arada.

Geri
Üst Alt