OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Benim orta saha ve forvet çok iyi de savunmayı oturtamadım yaw her maç 2 gol yiyom anasını satim :D

All Boys Liverpool'a bağlamış full aktif menajerli ligde 6'da 6 nedir insafsız

Saka yapmistim dun oyuncu satmam lazim Belhandaya karsi scoutten gelen adami koyacagim diye. Harbiden yeni aldigim adam maçın tek golunu atmis :D

ONUR ADIBELLI

KAZANDIĞI SAVAŞ YOK

:asd:
Reis bize de elbet bahar gelecek. :D
Şaka bir yana, yapacak bir şey yok maalesef. Kadronun kalitesi ortada. Bir de benim şanssızlığım fikstür oldu. Şu ana kadar 3 tane direkt şampiyonluk adayıyla oynadım.

Bu maçta da aslında ilk yarı 1-1 bitti de, 2. yarıda Lukaku'yu tutamadık.

Zannımca da oyuna etki eden en son mevkii kaleci. Hiç etki etmiyor demek abartı belki.

OS > FW > DM > GK

Reis bize de elbet bahar gelecek. :D
Şaka bir yana, yapacak bir şey yok maalesef. Kadronun kalitesi ortada. Bir de benim şanssızlığım fikstür oldu. Şu ana kadar 3 tane direkt şampiyonluk adayıyla oynadım.

Bu maçta da aslında ilk yarı 1-1 bitti de, 2. yarıda Lukaku'yu tutamadık.

Beni sampiyonluk adayi olarak gormen beni ziyadesiyle onore etmistir rengim

@Aslan Karadağ reis şu kâşifte reklam/coins kullanımı ile süre kısaltımını açabiliyon mu?
16 saat geçmiyor yav pazara da oyuncu düşmüyor.
Aslında pazara oyuncu düşüyor da, millet kar elde etmek için sisteme max'dan itelemek amacıyla önüne geleni satın alıyor. Misal 74'lük 23 yaşında defansı gittim 4M'a mı ne aldım. Ama millet fırsat vermiyor. Sabah bi giriyorum listedeki tüm adamları bizimkiler satın alıp tekrar satışa çıkarmış. Ücreti 5 ise 9 olmuş filan. :D

Aslında pazara oyuncu düşüyor da, millet kar elde etmek için sisteme max'dan itelemek amacıyla önüne geleni satın alıyor. Misal 74'lük 23 yaşında defansı gittim 4M'a mı ne aldım. Ama millet fırsat vermiyor. Sabah bi giriyorum listedeki tüm adamları bizimkiler satın alıp tekrar satışa çıkarmış. Ücreti 5 ise 9 olmuş filan. :D
Doğrudur. Başlangıç olduğundan kimse düşük fiyata topçu satmak istemiyor en nihayetinde. Para kasıp daha iyi kadro yapma peşinde.
Kaşif işi sıkıntı çok uzun düşerse pazardaki fiyatlar da bu minvalde düşecektir. Sonuçta herkese yetecek iyi topçu var.

Doğrudur. Başlangıç olduğundan kimse düşük fiyata topçu satmak istemiyor en nihayetinde. Para kasıp daha iyi kadro yapma peşinde.
Kaşif işi sıkıntı çok uzun düşerse pazardaki fiyatlar da bu minvalde düşecektir. Sonuçta herkese yetecek iyi topçu var.
Renktaş maçımız ne olur? :D
Elenen istifa eder gibi. :D

Geri
Üst Alt