İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Belki kazık yedik ama fölixi aldık pazardan 
Sonunda.
Sonunda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuttuğunu koparan bi erkek olduğunu fazla belli etme reis.Aramızdan birileri çıkıp seni yakın takibe alabilir.Hatta birisi var bunu okursa hemen hıyarı ortadan böler ve hıyarın çekirdeğini yemeye başlayabilir..Belki kazık yedik ama fölixi aldık pazardan
Sonunda.
ÜzdünNeymar’ı alanı tebrik ediyorum bekleyip bekleyip tam kaşifi neymar için gönderdiğim gün alması muazzam oldu.
16 saat çöp
Sabah 11den önce alsan bu kadar koymazdı :/
Bende çıkmıyor böyle şeyler yav nerde?Çok iyi teklif var 1-1.30 saatte 67 level oldum x2 varken kaçırmayın 100 level olunca 10.900 küsür coins verecek
Ekli dosyayı görüntüle 76851
Sarılı elemanda çıkması lazımBende çıkmıyor böyle şeyler yav nerde?
Duyurularda falan yok
Bende çıkmıyor malesef. iOS’da çıkmıyor herhalde?Sarılı elemanda çıkması lazım
Ekli dosyayı görüntüle 76901
Osm forumunda biri 20 gün beklemiş coinsi vermemişler.Anket gibi yalan olabilir bu da.Osm de cevap olarak biz değil anlaştığınız oyun ile aranızda demiş.İtirazını onlara edin falan demiş..Çok iyi teklif var 1-1.30 saatte 67 level oldum x2 varken kaçırmayın 100 level olunca 10.900 küsür coins verecek
Ekli dosyayı görüntüle 76851
Sıkıntı olmaz yaw gelmezse aşağıda kayıp bonus butonu var oradan başvurunca alırım her türlü hele 100 olayım daOsm forumunda biri 20 gün beklemiş coinsi vermemişler.Anket gibi yalan olabilir bu da.Osm de cevap olarak biz değil anlaştığınız oyun ile aranızda demiş.İtirazını onlara edin falan demiş..
O coinsle bu lig bittikten sonra bi Süper Lig açar mıyızSıkıntı olmaz yaw gelmezse aşağıda kayıp bonus butonu var oradan başvurunca alırım her türlü hele 100 olayım da

Sağolasın sana da başarılar rengim ama benim bu taktikle bu ligde oynadığım maçlar sürpriz goller olmazsa berabere bitiyo.Diğer oynadığım liglerde galibiyet ve mağlubiyetlerin sayısı beraberliğe göre çok fazla.Oyun benle eğlenip bi şeyler geçiyo gibi