Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
@İbrahim Gençtürk Seni bir beladan kurtardim rengim. 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SaaaaÇok iyi teklif var 1-1.30 saatte 67 level oldum x2 varken kaçırmayın 100 level olunca 10.900 küsür coins verecek
Ekli dosyayı görüntüle 76851
@Can Karabacak Simeone style kitlemiş senin takımı rengimYarın da kazanamazsak şampiyonluğa elveda diyeceğiz,içerde sarmientoya gol atamamak nedir ya!
Elinden gelse 9-1-0 dizilişi yapacaktı herhalde,o 1 de Belhanda olurdu tabii ki@Can Karabacak Simeone style kitlemiş senin takımı rengim
Elinden gelse 9-1-0 dizilişi yapacaktı herhalde,o 1 de Belhanda olurdu tabii ki![]()
yapacak bi sey yok kume dusecez reis Daha kaç transfer yapacan reis sal şu listeyievet ocak ayı geldi değişim başlıyor
flaş transferlere imza atmam lazım başkan kızıyo, bu puan ne böyle diyo kızgın suratlıDaha kaç transfer yapacan reis sal şu listeyi

ratingi en yüksek olanlardan seçiyor onuBu Allah'ın cezası oyunda haftanın takımına girmek için daha ne yapmam lazımdı acaba? Lan 8 tane attım 8, sistemine tükürdüğümün oyunu! 1 tane adamımı seçmemiş...

3 tane atıp nasıl haftanın takımına takımın yarısını soktun çok merak ettim.ratingi en yüksek olanlardan seçiyor onu
![]()
benim 1 adamim bile girmedi o kadroya ligin basindan beri, overalla bakiyo sankiBu Allah'ın cezası oyunda haftanın takımına girmek için daha ne yapmam lazımdı acaba? Lan 8 tane attım 8, sistemine tükürdüğümün oyunu! 1 tane adamımı seçmemiş...
Tamam maçtaki puana göre seçiyor da, İbrahim G. 3-0 yenmiş, takımın yarısı haftanın takımında. Ben 8 tane atmışım, 1 tanesi bile girememiş. Ne diyeyim şimdi ben bu oyuna. 3 tane atan takıma nasıl bu kadar yüksek puan vermiş. Yaprak gibi oyun...benim 1 adamim bile girmedi o kadroya ligin basindan beri, overalla bakiyo sanki