Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Aykut Kocaman style ile gol yemezdin zaten renktaş neden değiştirdinDeli birsey deniyorum. Kendi taraftarlarimida sasirtacagim bu maç. Ya vezir olacagiz ya rezil![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykut Kocaman style ile gol yemezdin zaten renktaş neden değiştirdinDeli birsey deniyorum. Kendi taraftarlarimida sasirtacagim bu maç. Ya vezir olacagiz ya rezil![]()

Aykut Kocaman style ile gol yemezdin zaten renktaş neden değiştirdin![]()

ligin kaderi son hafta belli olacakZirveyi ilgilendiren 3 tane derbi niteliğindeki maçı da deplasman ekipleri farklı kazandı
Şu 2 günü sağlam atlatayım son maç her şeye gebe :dligin kaderi son hafta belli olacak![]()
Yarınki maçımız çok kritikZirveyi ilgilendiren 3 tane derbi niteliğindeki maçı da deplasman ekipleri farklı kazandı

Tebrikler renktaş ,2-0 yenikken bir darbe de hakem vurmuş sağolsun,düdüğünü astırmaya gidiyoruz şu an taraftarlarlaKüllerimizden doğduk her şey daha yeni başlıyor!!
![]()

benim de 2 herif kart cezalısı bakalım ne olacakŞu 2 günü sağlam atlatayım son maç her şeye gebe :d
Korktuğum başıma gelmedi tam kadro Nuevo'ya geliyoruzYarınki maçımız çok kritik
Alisson Becker ortalama ratingi 6.0 resmen Garry Rodrigues gibi. Adamı aldıktan sonra düşüşe geçtinTebrikler renktaş ,2-0 yenikken bir darbe de hakem vurmuş sağolsun,düdüğünü astırmaya gidiyoruz şu an taraftarlarla![]()

bu form durumu nasılYarınki maçımız çok kritik
gözden kacirdiniz sanirim arkadaşlar5-0
BELHANDA 2 GOL 1 ASIST
BİAT EDİN
Valla kırmızıya düşene kadar oynatıyom ben genelde sarıyken çok etkilemiyor diye biliyorumbu form durumu nasıl
sarıda oynatınca belirli bir fark oluyor mu yeşile göre