- 8 Temmuz 2015
- 35.815
- 70.667
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu aksam macim var bunla İNŞ YENERİM

2. galibiyeti geliyorbu aksam macim var bunla İNŞ YENERİM![]()
Su an transfer listesinde 72.5m. Bu ozel teklif bir tek bana gelmiyor herhalde.Özel tekliften Mane geldi sabah
55,2m toplayamadığım için alamadım :crushed:

şansa bala alınmış 1 galibiyet diyebilirizLos Galakticos'u kendi çimlerine gömdük diyebiliriz.
Alex-arnold fişi çekti.

Sans sana gulmezse 1 hafta surer. O zamana kadar da lig biter. Benim Lew bugun tam 1 hafta olacak sanirim. Satilmadi. Fiyati dusurdum. Bu gece satilir mi, mechul.bi topçumuzu 40mye falan listeye koyduk onu satarsam 3 tane adam alirim yerine![]()
15 topcum var oyun satar hemenSans sana gulmezse 1 hafta surer. O zamana kadar da lig biter. Benim Lew bugun tam 1 hafta olacak sanirim. Satilmadi. Fiyati dusurdum. Bu gece satilir mi, mechul.

Bi Kane-Brozovic yaparsın satılınca15 topcum var oyun satar hemen![]()
kac lira onlar rtas para yokkkkBi Kane-Brozovic yaparsın satılınca

Genel averajmış,iş averaja kalırsa buralar karışırÇok denedik üstün oynadık ama galibiyeti bulamadık. Bu arada lig sonunda puan eşitliği sonucunda ikili averaja mı bakıyor genel averaja mı

Bugün 3 m euroluk bir adam aldım hemen satışa koydum 2 dk sonra satıldıSans sana gulmezse 1 hafta surer. O zamana kadar da lig biter. Benim Lew bugun tam 1 hafta olacak sanirim. Satilmadi. Fiyati dusurdum. Bu gece satilir mi, mechul.

sampiyonu @Berke Deniz knkim belirlicek yaniGenel averajmış,iş averaja kalırsa buralar karışır![]()