OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

@Mehmet Eroğlu beni tokatlamadan uyuyamiyor
bir sen bir de bu ekip

dd.webp

bana oyun başlarında neymar gelmişti 92 gücünde 24m ye ama param yoktu :D ve bakamıyordum oyuna karantinada olduğum zamanlardaydı telefondan az bakabiliyordum oyuna

ilk kez haftanin takimina oyuncu(lar) soktum KALECI kendi kalecim gelistirdim bi de gkye para veremezdim:puhaha:
depte 0-6 KOYDUK
2 haftada 11 goals handayi dinlendirdim bu mac:ka::ka:

Tekrar etmekte fayda var: Boyle oyunun Allah bin belasini versin. 2 haftadir penalti ile gol yiyoruz. Icardi mi oynuyor, Umut Bulut mu belli degil. Kimi oynatirsam oynatayim, degismeyen tek sey 2636748493 tane gol kacmasi.

@Ibrahim Özveren Abi tebrik filan da etmiyorum. İnsallah kötü sonuçlar yakanı bırakmaz.

bi topçumuzu 40mye falan listeye koyduk onu satarsam 3 tane adam alirim yerine :puhaha:

18.hafta sonuçlar.webp
puan1.webp
puan2.webp

Haftanın takımı:
Daffonchio (Sarmiento)
Alexander-Arnold (Defensores de Belgrano), Varane (Santamarina), Sánchez D. (Sarmiento)
David Silva (Santamarina), de Jong F. (Defensores de Belgrano), Camavinga (Defensores de Belgrano), Guitane (Sarmiento)
Dembélé (Defensores de Belgrano), Cristiano Ronaldo (Almagro), Griezmann (San Martín de Tucumán)

Çok denedik üstün oynadık ama galibiyeti bulamadık. Bu arada lig sonunda puan eşitliği sonucunda ikili averaja mı bakıyor genel averaja mı

Geri
Üst Alt