OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Muslera kac gundur transfer listesinde alan yok vay hain herifler vay vefa diye bir sey de kalmamis.

2 sefer istifaya tiklayip evet'e basamadim. Yediremedim kendime. :D
3-2-5 dahil olmak uzere zibilyon tane taktik daha denedim ve bir tanesinde aldigim sonuclar hic fena degildi. 50 Boss Coin'e mal oldu ama tutarsa yeni bi cag baslatabilirim kendi adima. Her ne kadar %99 ihtimalle ligi 8. bitirecek olsam da, mayistaki PL icin iyi bir yatirim yapmis olabilirim. Tabii, yarin Zurh'a karsi puan birakirsam bu sefer yeter lan diyip istifa da edebilirim. O da ayri konu. :D

2 sefer istifaya tiklayip evet'e basamadim. Yediremedim kendime. :D
3-2-5 dahil olmak uzere zibilyon tane taktik daha denedim ve bir tanesinde aldigim sonuclar hic fena degildi. 50 Boss Coin'e mal oldu ama tutarsa yeni bi cag baslatabilirim kendi adima. Her ne kadar %99 ihtimalle ligi 8. bitirecek olsam da, mayistaki PL icin iyi bir yatirim yapmis olabilirim. Tabii, yarin Zurh'a karsi puan birakirsam bu sefer yeter lan diyip istifa da edebilirim. O da ayri konu. :D

Renktaş son taktik tutmamış 😂
Screenshot_20200417_213429.webp

Beni 4-0 yendiğin taktiği dene o iyi gibiydi 😂
Su anaka kadar sansimim tuttugu 2 kisi oldu. Biri @Can Karabacak ki o da sadece dostluk maclarinda, digeri sensin. Lig maclarinin ikisinde de yendim seni. :D

Reis senin kadronun daha fazlasini yapmasi lazim. Dostluk maclarinda deneyerek iyi 1 taktik bul derim kendine.

En kolay defans ve kaleciler satılıyor abi geç oldu ama çözdüm
Yeni baslayanlar oyunu cozene kadar lig bitti zaten. :D
Gerci ben bulundugum konumdan memnun sayilirim butceleri hesaba katarsak. Hedefi 13.luk olan takimi 8. sirada tutabilirsem gayet iyi benim icin. Oyunu daha onceden oynasaydim 6. sirada olabilirdim ama.

Su anaka kadar sansimim tuttugu 2 kisi oldu. Biri @Can Karabacak ki o da sadece dostluk maclarinda, digeri sensin. Lig maclarinin ikisinde de yendim seni. :D

Reis senin kadronun daha fazlasini yapmasi lazim. Dostluk maclarinda deneyerek iyi 1 taktik bul derim kendine.
sansinin tuttuğu derken o kadroyla korkakca 5311 oynayip aldigin 1 puansa bi sey demiyorum

:asd: :love:

Kadro son 2 günde güçlendi biraz daha güçlendirmeyi düşünüyorum taktik olarak 1-2 taktiğim mevcut rakibe göre yapmayı planlıyorum önceden vakit ayıramadım malum süreçten dolayı 😂

Geri
Üst Alt