OSM | 10. GSCimbom Arjantin 2. Ligi | Şampiyon Tigre - Mehmet Eroğlu

Çok kaşif yollayınca da coin bitti yav.
Event olmadan da reklam izleyesim gelmiyor. Kaşifi yollamadım dünden geldiğinden beri.

Çok kaşif yollayınca da coin bitti yav.
Event olmadan da reklam izleyesim gelmiyor. Kaşifi yollamadım dünden geldiğinden beri.
Bende 190 tane kaldi. Harcayasim gelmiyor. Ne yaparsam yapayim 8. siradan yukarisi imkansiz gibi. Zaten nasil bir seyse, ust uste 4 mac kazaniyorum, 8. sira, ust uste 4 mac kazanamiyorum, yine 8. sira. :D

Bu arada, bu hainler X2 Boss Coin etkinligini niye getirmedi bu hafta?
Ulan 1 reklama 1 Boss Coin verince hayattan soguyorum.

Bende 190 tane kaldi. Harcayasim gelmiyor. Ne yaparsam yapayim 8. siradan yukarisi imkansiz gibi. Zaten nasil bir seyse, ust uste 4 mac kazaniyorum, 8. sira, ust uste 4 mac kazanamiyorum, yine 8. sira. :D
190 mi

20200417_212458.webp

Ben 2. uygulamaya başladım hazır dışarı çıkamıyorken zaman geçsin diye King of Avalon oyununda kaleyi 16 yapınca 6800 küsür bc alcam şu an 15'de

2 sefer istifaya tiklayip evet'e basamadim. Yediremedim kendime. :D
3-2-5 dahil olmak uzere zibilyon tane taktik daha denedim ve bir tanesinde aldigim sonuclar hic fena degildi. 50 Boss Coin'e mal oldu ama tutarsa yeni bi cag baslatabilirim kendi adima. Her ne kadar %99 ihtimalle ligi 8. bitirecek olsam da, mayistaki PL icin iyi bir yatirim yapmis olabilirim. Tabii, yarin Zurh'a karsi puan birakirsam bu sefer yeter lan diyip istifa da edebilirim. O da ayri konu. :D
Yarin adam sakatlamaya cikacagimiz kesinlesti.

IMG_20200124_162337-1600x1077.jpg

Ust uste gelen maglubiyetlerden sonra Florentino Perez gibi parayi basip aldik.

20.hafta sonuçlar.webp
puan1.webp
puan2.webp

Haftanın takımı:

Ledesma M. (Quilmes)
Blind (Tigre), Varane (Santamarina), David Luiz (Villa Dálmine)
Kroos (Villa Dálmine), Alli (Tigre), Moutinho (Almagro), Modric (Quilmes)
Malen (All Boys), Dybala (Villa Dálmine), Aubameyang (Villa Dálmine)

Geri
Üst Alt