- 27 Ocak 2010
- 59.387
- 30.998
- 3.523
piremses uyandı layklaya laykalaya geliyor önceki sayfalardan
ulan ramazanı uyuyarak gecirdin be
ulan ramazanı uyuyarak gecirdin be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana karsi 451 oynayana bende 451 oynarimgün gelecek liverpool 451 çıkacak![]()
Emrah Yıldırım'ın arkadaşı vardı onun öncesinde de Hasan Aysoton'u kim calistiriyodu ona gore gelecem eger varsa öyle bi durum
@Osman SEDEN hani abi nere dusuyon son 10da bile degilsin, gönder davet reis: covidhandaEmrah Yıldırım'ın arkadaşı vardı onun öncesinde de Hasan Ay
göreve hazırsan davet yollayalım
Ekli dosyayı görüntüle 81053
bundan sonraki fikstüre bak bakalım nasıl cıkacam oradan@Osman SEDEN hani abi nere dusuyon son 10da bile degilsin, gönder davet reis: covidhanda

idman macinda yendim seni abi, fragmani izledik sirada film var!ticari kafası çalısan biri hemen belhandayı aratıp alsın bu şahıs tarlayı sabanı satar sizden ne pahasına olursa olsun alır. muazzam yatırım

kadro boştu ama sen bilirsin tabi gene moral olduysa ne mutluidman macinda yendim seni abi, fragmani izledik sirada film var!
bu sezon ilk galibiyeti aldik idman fln olsun![]()

Yok yav. Bir süre sonra o da tad vermiyor. Gelene geçene 5-6-7 atıyorsun. Ben bu oyunu en başta sevmedim zaten de, burda beraber oynadığımız için bir nebze kabul edilebilir kalıyor...Saint E. ile show yapinca guzel oyundu ama![]()
Recep ile oynadığım maçı diyordum ben reis @Osman SEDEN.
sonradan çözdüm olayı reis de boş yere bıraktın. neyse takım hemen doldu zaten diyecek bişey yok artık.Recep ile oynadığım maçı diyordum ben reis @Osman SEDEN.
@Onur Adıbelli biraktin mi ligi yav noldusonradan çözdüm olayı reis de boş yere bıraktın. neyse takım hemen doldu zaten diyecek bişey yok artık.
Evet, öyle oldu. Üst üste yaşanan talihsizliklerin ardından soxacam yapacağınız oyuna diyip bastım istifayı.@Onur Adıbelli biraktin mi ligi yav noldu