Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok kolay aslında üstat. eğer gönderdiğim tekliflerden birini kabul edersen ertesi maç gününe kadar bi daha sana teklif atamıyorum. bu da sana rahat nefes alacağın uzun bi zaman kazandırıyor.osman sedenden gelen tekifleri nasıl engelleyebiliyoruz
Tebrik ederim. OSM tarihinde ilk defa veresiye oyuncu transferine imza attın.Hadi hayırlı olsun.
Cleverley'nin max ederi 13.2M rengim. 24 saat içerisinde kalan parayı da yollarsan sevinirim.![]()
Renktaşım taksit var biz Arap değiliz öderiz taksitlerimizi19m'lik neymar 17ye satılmış
HİLE VAR
ADMİN YOK MU ??!!!
@İlyas Karaca Nasıl bir alışveriş yaptıysak bu işin sonunda zarar mı ettim, kar mı ettim hala anlamadım ben.![]()
Renktaşım benim matematiğim taaa orta okul zamanından beri kötüdür. Lise hayatımda sözel derslerim ne kadar iyiyse, sayısallar o kadar kötüydü. Lise boyunca matematikten 5-15 arası bir şey alan biriydim. 9. sınıfa başlarken ciddi ciddi işi en başta sıkı tutup cidden çalışmış ama 22 alınca o günden beri bırak ders dinlemeyi, not bile tutmamış 1 adamım. O yüzden beni kazıklasan ruhum duymazdı.Renktaşım seni mağdur etmem cleverleyin oyundaki değeri kadar parayı da vericem üstüne yani eline toplamda 18.4m geçecek Renktaşım merak etme
Renktaşım taksit var biz Arap değiliz öderiz taksitlerimizi
Renktaşım benim matematiğim taaa orta okul zamanından beri kötüdür. Lise hayatımda sözel derslerim ne kadar iyiyse, sayısallar o kadar kötüydü. Lise boyunca matematikten 5-15 arası bir şey alan biriydim. 9. sınıfa başlarken ciddi ciddi işi en başta sıkı tutup cidden çalışmış ama 22 alınca o günden beri bırak ders dinlemeyi, not bile tutmamış 1 adamım. O yüzden beni kazıklasan ruhum duymazdı.![]()
Renktaş 2 oyuncudan kurtulmak daha çok işime gelir. Bu kadar uzun uzadıya yazmana da gerek yok sana güvenim tam. Ama mesela bu teklifi @Recep Yıldırım filan yapsa, mutlaka 1 haltlar döneceği için kabul etmezdim. Bu adam yemin ederim insanı suya götürür susuz getirir.Bende mekatronik mühendisiyim Renktaşım diplomamı almama stajım kaldı bir tek matematiğim iyidir 3 oyuncu kaybediyorsun bu durumda 30m + diğer kaybettiğin oyuncuların değeri = alacağın miktar olacak renktaş
Senden alacağım 2 oyuncuda düşük ihtiyaç dışı oyuncuların olacak hatta satmak istediğin bir oyuncu varsa tek oyuncuda halledebiliriz satacağın oyuncunun oyun değerinin üstüne 13m eklenebilen bir oyuncu önermen yeterli Renktaşım
Renktaş 2 oyuncudan kurtulmak daha çok işime gelir. Bu kadar uzun uzadıya yazmana da gerek yok sana güvenim tam. Ama mesela bu teklifi @Recep Yıldırım filan yapsa, mutlaka 1 haltlar döneceği için kabul etmezdim. Bu adam yemin ederim insanı suya götürür susuz getirir.![]()
Acelesi yok rengim.Yalnız 2 oyuncu olursa kalan küçük miktar diğer güne kalabilir çünkü hatırladığım kadarıyla 1 takımdan günde 1 oyuncu alınıyordu
Acelesi yok rengim.
1:33-1:40 arası tepkimBen mbappeye yollamadım ki 85+, 25 yaş altı forvet aradım ikisi de gelince yapıştırdım.
![]()
paraya sıkışmış gibisin üstat zora kaldıysan ulaş bana bakarız bi çaresine. benim forvete senin paraya ihtiyacın var. bende 13 m sende ise lukaku var.En dandik adamı bile almıyor sistem. Şeref yoksunu Osm
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
chelsea lig sonuncusu olacak ama kimseye de oyuncu satmayacamparaya sıkışmış gibisin üstat zora kaldıysan ulaş bana bakarız bi çaresine. benim forvete senin paraya ihtiyacın var. bende 13 m sende ise lukaku var.
Ekli dosyayı görüntüle 79807
27 milyona alinan Neymar 17 milyona ligden bir takima satiliyor
![]()
Renktaşım taksit var biz Arap değiliz öderiz taksitlerimizi
Yemin ederim muazzam bir iş yapmışız.13m daha verilecek watford'a
Yemin ederim muazzam bir iş yapmışız.Millet işi gücü bıraktı 27M'a alınan Neymar nasıl 17'ye satılıyor ona taktı.
![]()